reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie robiłam, jeszcze troszkę poczekam dzisjaj dopiero 22 dzień cyklu i do okresu 6 dni ☺
Za Ciebie trzymam mocno kciuki i daj znać
Ja zrobilam ale negatyw:p u mnie 27dc ale na okres tez sie nie zanosi. Poczekam kilka dni jak nie przyjdzie @ to powtorze test:) mysle ze to bylo za szybko na testowanie.. Ty tez masz zdecydowanie za szybko.

Ja zrobilam ale negatyw:p u mnie 27dc ale na okres tez sie nie zanosi. Poczekam kilka dni jak nie przyjdzie @ to powtorze test:) mysle ze to bylo za szybko na testowanie.. Ty tez masz zdecydowanie za szybko.
Też tak mysle poczekamy jeszcze troszkę ale mam dobre przeczucia chociaż troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale w ciazy która poronilam tez mnie pobolewalo wiec to niczego nie przekreśla ☺ czas pokaże musimy uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli jak nie w tym cyklu to w następnym napewno się uda ☺☺☺☺

Kiedy mialas okres?
Myslisz, ze bedzie juz cos widac na usg?
Okres miałam w pierwszej połowie listopada ale ja mam późne owulacje. W dzień wizyty będzie 29 dzień po owu. W poprzednich ciążach wizyty miałam w 25 i 27 dpo i były serduszka więc liczę, że tym razem też już zobaczę :) zwłaszcza że beta była wyższa od początku niż w poprzedniej ciąży.

reklama
Też tak mysle poczekamy jeszcze troszkę ale mam dobre przeczucia chociaż troszkę pobolewa mnie podbrzusze ale w ciazy która poronilam tez mnie pobolewalo wiec to niczego nie przekreśla [emoji5] czas pokaże musimy uzbroić się w cierpliwość i być dobrej myśli jak nie w tym cyklu to w następnym napewno się uda [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
To ja już przedwcześnie pogratulowałam [emoji23] Wybacz, nie doczytałam [emoji12] Ale myślę że moje gratulacje będą prorocze [emoji3][emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry