reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Zapominajko a ja sie czuje dokladnie tak jak wczesniej ;-) co wstaje to jestem glodna jak wilk, lekko mnie pobolewa hmm za duze slowo, czuje cos w brzuchu ale wiemy ze to normalne ;-) wiec sie nie zastanawiam nad tym. Na weekend zapowiadaja upaly wiec plan jest... basen :-) to sobie poplywam troszke i dostarcze Kropeczce wit. D3 ;-) oczywiscie z brzuchem zaslonietym przed sloncem.

Kicia a Ty jak sie czujesz?

Danutaski co tam u Ninki?

Ostatnia edycja:
reklama
:-) myszka ciekawe plany! i dbaj o siebie i fasolkę ! :tak:

a ja jestem padnięta - spać mi się chce i co nie tylko, razem z G ustaliłam nowy układ pokoju bo po remoncie poprzestawiamy meble i łóżko na inne strony pokoju i szukam teraz jakiś kolorów które mój szanowny "pierdoła" zaakceptuje no i jakieś ciekawe szablony ... mi się spodobał taki koło łóżka : Naklejki na ścianę dmuchawce kwiaty 200 x120 cm (2545774773) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale słyszałam już protesty :-D

Dziewczyny wreszcie to z siebie wyrzucilam i powiedzialam rodzinie! uffffff.......ciezko bylo zaczac...... W kazdym razie mama stwierdzila, ze tak czula, bo ostatnio cos zabardzo krecilam w wielu sprawach i nawet podpytywala moich siost czy przypadkiem w ciazy nie jestem. No, generalnie juz wiedza!

Butterfly super te dmuchawce!!!! bardzo mi sie podobaja!!

Myszko powoli oswajam się z myślą że mogę mieć cesarkę. Pisałam ostatnio że u lekarza wyszło że przez 4 tygodnie przytyłam 1kg, a że w domu mi pokazuje 2, wlazłam dzisiaj na wagę i jest tylko 1 - więc tak jak u lekarza - wychodzi na to, że całe kilo które przytyłam poszło w Ninkę, bo 4 tygodnie temu miała ok1350, a teraz mam w katę ciąży wpisane 2400. Więc rośnie zdrowo. Mam nadzieję że jest zdrowa, bo ostatnio to mam różne dziwne myśli.

Danutaski
Na pewno wszystko bedzie dobrze,mala jak widac rosnie wiec wszystko musi byc dobrze!
A Ty nam sie nie zamartwiaj na zapas.... przeciez ty Dobry Pozytywny Duszek tutaj jestes:)

reklama
Danutaski to zupelnie normalne obawy :-D im blizej porodu tym nasze obawy sa wieksze ;-) jedne boja sie samego porodu inne tak jak Ty obawiaja sie o dziecko :-) moga sie tez pojawic sny malo przyjemne ;-) ale to tez normalne i nie ma co sie za duzo zastanawiac nad tym. Ninka rosnie i dobrze dzieci z waga urodzeniowa powyzej 3500 maja latwiej ;-) moj mial 3300 i w trzeciej dobie wyszlismy juz do domu :-)

Bedzie dobrze a mala wciaz ma czas fiknac koziolka :-)

biore sie za prasowanie... cholercia Kicia u mnie tez sie samo nie chcialo zrobic ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry