reklama
To tym bardziej nie ma co tracić nadzieiNatka temperatura nie spadla ponizej tej sprzed owulacji [emoji12]a zdjecia wykresu tez nie moge dodać musze zrobić z innego tel i przesłać na swój bo zrzut ekranu niestety ....goga ze mnie
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A goga to ze mnie większa bo nie pomyślałam że mogę wysłać link bo ja mam wykres na enpr a nie w żadnej aplikacji więc jak masz ochotę to możesz zerknąć jakie wzrosty i spadki miałam
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
@justys0702 oo to nie tylko ja taka strachliwa widzę... Ale damy radę-tego trzeba się trzymać przecież musimy dać radę
@Millo gratulacje córeczki a co do torbielki to najważniejsze skontrolować i wszystko na pewno będzie dobrze. Moja miała jakieś ogniska echogeniczne w główce czy coś takiego (już nie pamiętam dokładnie) ale okazało się że to nic poważnego, choć po porodzie też mieliśmy dla świętego spokoju kilka wizyt żeby to skontrolować.
@KarolinaKlara to jak to pierwszy raz to nie ma co się przejmować, czasem może się trafić jakiś zagmatwany cykl. Na pewno niedługo się uda, tym bardziej że w badaniach wszystko dobrze
Ostatnia edycja:
Nusia123
Fanka BB :)
Witaj jasne ze tak nic nie ryzykujesz a moze sie udaWitam jestem nowa na tym forum ale czy myslicie ze majac 40 lat mozna sie jeszcze starać
alunia87
Myślę że jak czujesz się na siłach [emoji2] to pewnie, że tak.Zreszta w dzisiejszych czasach to nic nadzwyczajnego i nie patrz na innych tylko rób tak, żeby tobie było dobrze [emoji3].Witam jestem nowa na tym forum ale czy myslicie ze majac 40 lat mozna sie jeszcze starać
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
@justys0702 myślę, że strach przed porodem to normalna reakcja, a im bliżej tym gorszy strach.Czasem jest tak, że gorzej sobie coś wyobrażamy niż jest w rzeczywistości.
justys0702
Musze o tym poczytam, bo kompletnie sie na tym nie znam.Tak Kochana ale wcale nie jest tak źle jakby mogło się wydawać. Nic nie czułam podczas wkłucia bo igła jest cieniytka jak żyłka, poza tym przed wbiciem jest znieczulenie miejscowe.
justys0702
Musimy dac rade dla naszych maluszkow[emoji4]To tym bardziej nie ma co tracić nadziei
A goga to ze mnie większa bo nie pomyślałam że mogę wysłać link bo ja mam wykres na enpr a nie w żadnej aplikacji więc jak masz ochotę to możesz zerknąć jakie wzrosty i spadki miałam
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
@justys0702 oo to nie tylko ja taka strachliwa widzę... Ale damy radę-tego trzeba się trzymać przecież musimy dać radę
@Millo gratulacje córeczki a co do torbielki to najważniejsze skontrolować i wszystko na pewno będzie dobrze. Moja miała jakieś ogniska echogeniczne w główce czy coś takiego (już nie pamiętam dokładnie) ale okazało się że to nic poważnego, choć po porodzie też mieliśmy dla świętego spokoju kilka wizyt żeby to skontrolować.
@KarolinaKlara to jak to pierwszy raz to nie ma co się przejmować, czasem może się trafić jakiś zagmatwany cykl. Na pewno niedługo się uda, tym bardziej że w badaniach wszystko dobrze
reklama
justys0702
Pewnie tak jest. Ale wole sie mile rozczarowac niz niemile zaskoczyc[emoji4]@justys0702 myślę, że strach przed porodem to normalna reakcja, a im bliżej tym gorszy strach.Czasem jest tak, że gorzej sobie coś wyobrażamy niż jest w rzeczywistości.