reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Millo ogromne gratulacje ! ❤ fajnie mieć córkę
@90_natka Pierwszy raz mi się spóźniła (nie licząc ciąż poprzednich) a tak wszystko ok, robiłam badania i wszystko ok niby.
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

Natka temperatura nie spadla ponizej tej sprzed owulacji [emoji12]a zdjecia wykresu tez nie moge dodać musze zrobić z innego tel i przesłać na swój bo zrzut ekranu niestety ....goga ze mnie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To tym bardziej nie ma co tracić nadziei :)
A goga to ze mnie większa bo nie pomyślałam że mogę wysłać link bo ja mam wykres na enpr a nie w żadnej aplikacji ;) więc jak masz ochotę to możesz zerknąć jakie wzrosty i spadki miałam :)
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

@justys0702 oo to nie tylko ja taka strachliwa widzę... Ale damy radę-tego trzeba się trzymać :) przecież musimy dać radę :)

@Millo gratulacje córeczki :) a co do torbielki to najważniejsze skontrolować i wszystko na pewno będzie dobrze. Moja miała jakieś ogniska echogeniczne w główce czy coś takiego (już nie pamiętam dokładnie) ale okazało się że to nic poważnego, choć po porodzie też mieliśmy dla świętego spokoju kilka wizyt żeby to skontrolować.

@KarolinaKlara to jak to pierwszy raz to nie ma co się przejmować, czasem może się trafić jakiś zagmatwany cykl. Na pewno niedługo się uda, tym bardziej że w badaniach wszystko dobrze :)

Ostatnia edycja:
Witam jestem nowa na tym forum ale czy myslicie ze majac 40 lat mozna sie jeszcze starać
Myślę że jak czujesz się na siłach [emoji2] to pewnie, że tak.Zreszta w dzisiejszych czasach to nic nadzwyczajnego i nie patrz na innych tylko rób tak, żeby tobie było dobrze [emoji3].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

To tym bardziej nie ma co tracić nadziei :)
A goga to ze mnie większa bo nie pomyślałam że mogę wysłać link bo ja mam wykres na enpr a nie w żadnej aplikacji ;) więc jak masz ochotę to możesz zerknąć jakie wzrosty i spadki miałam :)
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

@justys0702 oo to nie tylko ja taka strachliwa widzę... Ale damy radę-tego trzeba się trzymać :) przecież musimy dać radę :)

@Millo gratulacje córeczki :) a co do torbielki to najważniejsze skontrolować i wszystko na pewno będzie dobrze. Moja miała jakieś ogniska echogeniczne w główce czy coś takiego (już nie pamiętam dokładnie) ale okazało się że to nic poważnego, choć po porodzie też mieliśmy dla świętego spokoju kilka wizyt żeby to skontrolować.

@KarolinaKlara to jak to pierwszy raz to nie ma co się przejmować, czasem może się trafić jakiś zagmatwany cykl. Na pewno niedługo się uda, tym bardziej że w badaniach wszystko dobrze :)
Musimy dac rade dla naszych maluszkow[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
Do góry