reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@Millo ogromne gratulacje ! ❤ fajnie mieć córkę
@90_natka Pierwszy raz mi się spóźniła (nie licząc ciąż poprzednich) a tak wszystko ok, robiłam badania i wszystko ok niby.
--
km5sk6nluc1bj6w4.png

65vqics49vr5roda.png

kGflp2.png

Natka temperatura nie spadla ponizej tej sprzed owulacji [emoji12]a zdjecia wykresu tez nie moge dodać musze zrobić z innego tel i przesłać na swój bo zrzut ekranu niestety ....goga ze mnie

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To tym bardziej nie ma co tracić nadziei :)
A goga to ze mnie większa bo nie pomyślałam że mogę wysłać link bo ja mam wykres na enpr a nie w żadnej aplikacji ;) więc jak masz ochotę to możesz zerknąć jakie wzrosty i spadki miałam :)
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

@justys0702 oo to nie tylko ja taka strachliwa widzę... Ale damy radę-tego trzeba się trzymać :) przecież musimy dać radę :)

@Millo gratulacje córeczki :) a co do torbielki to najważniejsze skontrolować i wszystko na pewno będzie dobrze. Moja miała jakieś ogniska echogeniczne w główce czy coś takiego (już nie pamiętam dokładnie) ale okazało się że to nic poważnego, choć po porodzie też mieliśmy dla świętego spokoju kilka wizyt żeby to skontrolować.

@KarolinaKlara to jak to pierwszy raz to nie ma co się przejmować, czasem może się trafić jakiś zagmatwany cykl. Na pewno niedługo się uda, tym bardziej że w badaniach wszystko dobrze :)

Ostatnia edycja:
Witam jestem nowa na tym forum ale czy myslicie ze majac 40 lat mozna sie jeszcze starać
Myślę że jak czujesz się na siłach [emoji2] to pewnie, że tak.Zreszta w dzisiejszych czasach to nic nadzwyczajnego i nie patrz na innych tylko rób tak, żeby tobie było dobrze [emoji3].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

To tym bardziej nie ma co tracić nadziei :)
A goga to ze mnie większa bo nie pomyślałam że mogę wysłać link bo ja mam wykres na enpr a nie w żadnej aplikacji ;) więc jak masz ochotę to możesz zerknąć jakie wzrosty i spadki miałam :)
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl

@justys0702 oo to nie tylko ja taka strachliwa widzę... Ale damy radę-tego trzeba się trzymać :) przecież musimy dać radę :)

@Millo gratulacje córeczki :) a co do torbielki to najważniejsze skontrolować i wszystko na pewno będzie dobrze. Moja miała jakieś ogniska echogeniczne w główce czy coś takiego (już nie pamiętam dokładnie) ale okazało się że to nic poważnego, choć po porodzie też mieliśmy dla świętego spokoju kilka wizyt żeby to skontrolować.

@KarolinaKlara to jak to pierwszy raz to nie ma co się przejmować, czasem może się trafić jakiś zagmatwany cykl. Na pewno niedługo się uda, tym bardziej że w badaniach wszystko dobrze :)
Musimy dac rade dla naszych maluszkow[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png

reklama
Do góry