Mi podali tabletke w szpitalu i wywolali poronienie - horror nie do opisania ale moj maz mogl zostac przy mnie w nocy. Bo choc serduszko juz nie bilo nie mialam zadnych zlych objawow tylko objawy ciazy. Wiec to byl straszny szko dla nas. Lekarz mi powiedzial ze raczej wszystko sie oczyscilo i nie bedzie potrzeby lyzeczkowania w poniedzialek mam kontrole. Bardzo sie boje co mi powie. Chce tez sie zapytac co jakies badania powinnam zrobic? Moze cos przeoczylam? Jestem zagubiona i ciagle to analizuje.
@Abi A. przepraszam, że zapytam ale było to samoistne czy jesteś po zabiegu??
Ja jestem po samoistnym zaczęło się 15kwietnia w około 7tc. Krwawiłam jakieś 7dni. I zobacz Kochana minęło zaledwie 2 miesiące. Jestem po pierwszej i miesiączce po poronieniu i w poniedziałek ujrzałam dwie kreseczki. Także Kochana wiem, że to teraz boli niesamowicie ale uwierz, że i do Ciebie zapuka szczęście!!!
@aga_agi toć Ty przecież taka stara nie jesteś no co Ty!! A małą na wakacje do dziadków wysłać na jakiś czas i wtedy pofiglować[emoji6][emoji6][emoji6]
@Nusia123 szkoda, że przyszła@ no ale nowy cykl nowe nadzieję. Teraz to już musi się udać!!!
Dziewczyny Ja Wam polecam Olej z Wiesiołka, siemię lniane na dobry śluz, tylko olej z wiesiołka tylko do owulacji. I jeszcze jedno Kwasy DHA OMEGA 3 6 9. One bardzo wspomagają wzrost endometrium. A potem pomagają w utrzymaniu ciąży i przy rozwoju maleństwa. Znam bardzo dużo dziewczyn które taki zestaw stosowały i ich skarby urodziły się zdrowiótkie!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom