reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak muszę sobie zrobić prywatnie więcej badań,bo mój gin to mi nic nie da.Dla nie go jak zaszłam w ciąże to nie można mówić o problemie . Podstawowe tylko[emoji53] morfologia i Tsh.Zastanawiam się co jeszcze bym mogła zrobić może prolatynę.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 no o prolaktynie mówiła Mi Moja kumpela. Pierwszą ciążę też poroniła i dopiero po roku jej się udało zajść ponownie bo właśnie w międzyczasie okazało się że ma zbyt wysoką. A może poszukaj innego gina?? Bo co to ma być za mowienie, że jak zaszłaś to on problemu nie widzi

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A robiliście jakieś badania po stracie?? To idziemy prawie łeb w łeb bo do Mnie wczoraj przyszła. Może pójdź sobie na monitoring w tym cyklu

Nie wiem czy to jakiś efekt przyniesie, bo i tak staram się przytulać co dwa dni.Tylko tyle ze będę wiedziała ,ze mam owulacje.

No właśnie będziesz wiedziała i miała pewność. Bo różnie to bywa. A może coś się zablokowało. I wiesz będziesz się też lepiej czuła wiedząc np. Że wszystko jest ok

@alunia87 no o prolaktynie mówiła Mi Moja kumpela. Pierwszą ciążę też poroniła i dopiero po roku jej się udało zajść ponownie bo właśnie w międzyczasie okazało się że ma zbyt wysoką. A może poszukaj innego gina?? Bo co to ma być za mowienie, że jak zaszłaś to on problemu nie widzi

To mój drugi gin i umnie ogolnie mają takie podejście do tematu.Zresztą dopiero od czerwca pozwolił mi się starać nawet z innym u siebie to konsultowałam to tak samo.Chociaż ciąża była młoda i nie było zabiegu.
Musiała bym ze 100 km do większego miasta dojeżdżać.

reklama
@alunia87 ja też poroniłam wczesną ciążę i też obyło się bez zabiegu. Ale Mój gin powiedział, że możemy od razu się starać, że po zabiegu minimum 3 miesiące trzeba czekać. Wiesz co Ja nie rozumiem tych lekarzy po cholerę oni w ogóle nimi są skoro zamiast pomagać to tylko dołują [emoji34][emoji34][emoji34]

Do góry