reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hehe to ja lepiej nie sugeruje się tymi moimi temp bo raz mierze rani raz o 11 zależy jak mi się pamięta:eek:

Xsenia czyli jest szansa a na zdjęciu widać tą drugą blada? Pokaż nam spr mnie dziewczyny przekonują że się udało bo sama nie wierzę także może i my u cb zauważymy myślę że masz szansę, ale mimo wszystko co by nie było to pamiętaj że jest nas wiele każda to przechodzi, wspieramy się jak możemy, w grupie jest siłą☺.
Całuję i ściskam cb bardzo mocno, będzie dobrze ☺:biggrin2:

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe to ja lepiej nie sugeruje się tymi moimi temp bo raz mierze rani raz o 11 zależy jak mi się przypomni

Xsenia czyli jest szansa a na zdjęciu widać tą drugą blada? Pokaż nam spr mnie dziewczyny przekonują że się udało bo sama nie wierzę także może i my u cb zauważymy myślę że masz szansę, ale mimo wszystko co by nie było to pamiętaj że jest nas wiele każda to przechodzi, wspieramy się jak możemy, w grupie jest siłą☺.
Całuję i ściskam cb bardzo mocno, będzie dobrze ☺
Na teście widac ja mocniej niz na zdjęciu, ale moze to moja psychika ja widzi...

Załączniki

• 20170318_200928.jpg
    20170318_200928.jpg
    677,8 KB · Wyświetleń: 59
  • 20170318_200931.jpg
    20170318_200931.jpg
    678,1 KB · Wyświetleń: 61
Kochana u mnie chyba światełko w tunelu widać, z dnia na dzień mdłości ustępują więc liczę że do końca 1 trymestrze już odżyję
emoji12.png
W poniedziałek jadę podejrzeć Maluszka, już nie mogę się doczekać
emoji16.png

A jak Twoje samopoczucie? Rośniecie?
emoji4.png

w57v3e3kfucyl84a.png
Na pewno mdłości niebawem dają Ci odpocząć :) u mnie skończyły się w sumie z dnia na dzień i pewnie u Ciebie będzie podobnie :)
Trzymam kciuki za poniedziałek, fajnie że podejrzysz Maluszka :)
U mnie samopoczucie średnio, plecy mnie bolą i brzuch pobolewa. No i twardnieje niestety. Raz miałam też skurcze ale lekarka kazała zwiększyć dawkę magnezu i na razie się nie powtórzyło. Jeszcze trochę i będę w połowie :) aż ciężko mi uwierzyć że to już prawie skończony 17tc :)
Na teście widac ja mocniej niz na zdjęciu, ale moze to moja psychika ja widzi...
Trzymam kciuki :)

Kochana bądź dobrej myśli napewno się uda [emoji5] ja cały czas czekam na Ciebie żebyś dołączyła do nas już oczekujących przyszłych mam i wiem ze to napewno w końcu nastąpi trzymam bardzo mocno kciuki [emoji110] trzymaj się cieplutko Kochana [emoji5][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Bardzo bym chciała
Ale jak na złość się nie udaje :-(

Na pewno mdłości niebawem dają Ci odpocząć :) u mnie skończyły się w sumie z dnia na dzień i pewnie u Ciebie będzie podobnie :)
Trzymam kciuki za poniedziałek, fajnie że podejrzysz Maluszka :)
U mnie samopoczucie średnio, plecy mnie bolą i brzuch pobolewa. No i twardnieje niestety. Raz miałam też skurcze ale lekarka kazała zwiększyć dawkę magnezu i na razie się nie powtórzyło. Jeszcze trochę i będę w połowie :) aż ciężko mi uwierzyć że to już prawie skończony 17tc :)

Trzymam kciuki :)
Niewiarygodne jak teraz ten czas szybko leci- ja przecież też dopiero co zobaczyłam 2 kreseczki, a tu już trzeba myśleć o umawianiu się na prenatalne [emoji7] Kochana oby tak szybko i szczęśliwie do końca [emoji173] Oszczędzaj się i rośnijcie zdrowo [emoji8]

w57v3e3kfucyl84a.png

Xsenia to blada kreseczka kochana☺ powtórz koniecznie zobaczysz będzie druga gruba krecha U mnie dziś niestety biel wizira

reklama
@90_natka plamienia mi ustąpiły jak wzielam luteine dopochwowa. Tylko ze wzielam z rospaczy na dziko bez wiedzy lekarza.
Bylam w czwartek prywatne na wizycie u nowego lekarza bo bardzo sie balam. Maluszek ma 4 cm i serduszko bije a to najwazniejsze. Teraz czekam na prenatalne za tydzien. No i zostala sprawa mojej szyjki szew czy krazek. Tak ze dla mnie zmarywienia nie koncza sie z 1 trymestrem.

Lenka ja wiem jak trudno sie czeka i jak psychika szaleje. Musisz byc dzielna. Ja nie znalazlam na nia sposobu. Szalala jak czekalam na @ a teraz to juz nie szaleje tylko mi odbija i czasem ratuje mnie tylko melisa. Zobaczysz ze bedzie dobrze, kiedys sie uda.

Xssenia to jest 2 ga kreska !!! Moje pierwsze nie wychodzily tak ciemne jak Twoja, to test z rossmana i bobo sa najlepsze i mozesz mi wierzyc bo w styczniu robilam rozne testy a najdokladniejsze sa rosmanowskie. Na pozostalych pinkach i tych super czułych jeszcze przez 2 dni nie bylo nic widac. Zreszta prwnie dzis rano juz na tym zostawionym tescie bedzie druga wyrazna kreska. Jeszcze jedno rozbiez ten test to szkiełko przeszkadza i zobacz kreche :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry