reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie można mieć wszystkiego na raz...cholernie to boli i jeszcze bardziej Wam współczuję tego,że nie możecie zajść w ciążę...te wyczekiwanie na pewno jest straszne :( wierzę,że się uda :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Po prostu za bardzo chcemy. A jak sie odpusci to wtedy sie udaje.Dorcia wszystkim nam się uda.

20170223_105130.jpg
Dziewczynki nie wierze 5 dni do @

Załączniki

• 20170223_105130.jpg
    20170223_105130.jpg
    69,3 KB · Wyświetleń: 119
Ja mam juz 3 dzieci i zawsze kiedy zaplanowalam tak miałam bez problemów ale zawsze ciąża byla na podtrzymaniu [emoji12]a teraz starania zajely nam 3.5 roku i tak sie skończyło. ...
[emoji26]Moj czas biegnie nieublagalnie...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Inezka i tak masz sie z czego cieszyc, masz 3 dzieci. Wiele z nas walczy o to pierwsze...

Marta gratuluje brawo !!!! Jest cos sie dzieje !!!!:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Lenka testuj, Marta przeciera szlaki :-) :-) :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry