reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja chyba bym się nie zgodziła na taką ilość...Boże to nie ludzkie podejście,podobno maksymalnie można przyjąć 3*2 tabletki

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej żeby samo się zaczęło ponieważ będzie mniejsza ingerencja. Tak mi powiedział lekarz, tyle tylko że ja straciłam córkę na przełomie 19/20 tc. Więc ja musiałam miec tabletkę i urodzic coreczke a dopiero potem zabieg. Dlatego, że dziecko było za duże by zrobić sam zabieg.
Ja po zaaplikowaniu tabletek ok godz 9 rano to wszystko zaczęło się ok 14 tego samego dnia ( zaczęłam krwawić a dopiero po ok 2 godz. pojawiły się skurcze)
Wiem, że jest Ci teraz ciężko ale musicie to z mężem przetrwać. Nie ma innego wyjscia.
Bardzo dobrze zrobiłaś ze zdecydowałaś się już dziś pojechac do szpitala. Im wcześniej tym lepiej. Wcześniej się zagoi i wcześniej możecie zacząć starania.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1486879435-aaaaaa.jpeg

Dodaję jeszcze jedno wyraźniejsze zdjęcie [emoji6] Powiedzcie że to nie moja wyobraźnia [emoji23]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana super kreseczka ☺☺☺ bardzo bardzo się ciesze i gratuluję

Dziewczyny czy powinnam zauważyć płód? Czy mógł mi umknąć między skrzepami? Boże przepraszam,że Was pytam o takie rzeczy tutaj :( to był mój 10tc

Dziewczyny czy powinnam zauważyć płód? Czy mógł mi umknąć między skrzepami? Boże przepraszam,że Was pytam o takie rzeczy tutaj :( to był mój 10tc

Mogłaś nie zauważyć... Mi pielęgniarka po zabiegu powiedziała że były tylko skrzepy i włókna... [emoji20]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry