reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

1486878151-aaaaaa.jpeg

Dziewczynki a u mnie od rana euforia, Jeszcze co prawda 5 dni do @ Ale pokazała mi się blada piękna kreseczka [emoji173] Test mniej czuły bo nie wierzyłam że w ogóle coś pokaże, tym bardziej że w tym miesiącu nasze staranka były naprawdę marne... Ale jutro powtórzę z rana ten czulszy... Chociaż zostały mi jeszcze 4 testy więc może i się skuszę na następnym siku [emoji12] Trzymajcie kciuki Kochane [emoji178][emoji178][emoji178]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1486879435-aaaaaa.jpeg

Dodaję jeszcze jedno wyraźniejsze zdjęcie [emoji6] Powiedzcie że to nie moja wyobraźnia [emoji23]

Rybka to jest właśnie TO :D Z całego serca Ci gratuluję :) [emoji307] który to cykl starań? Ja jestem w drodze do szpitala..
Dokładnie 7 lat temu w tym szpitalu urodziłam synka,a dziś...ech

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Rybka to jest właśnie TO :D Z całego serca Ci gratuluję :) [emoji307] który to cykl starań? Ja jestem w drodze do szpitala..
Dokładnie 7 lat temu w tym szpitalu urodziłam synka,a dziś...ech

Zabieg miałam 10 listopada więc to 3 cykl starań... Już myślałam że coś mi się popsuło po zabiegu bo i w tym cyklu kompletnie nie czułam owulacji ani nic innego...
Trzymam kciuki za Ciebie Kochana, bądź dzielna [emoji173][emoji8]

DZIĘKUJĘ [emoji173] Właśnie udaje się wtedy gdy myśli się,że nic z tego :) ja owulacje mam zawsze od razu po @ a cykle 28 dniowe :)

No serio spisałam ten cykl na straty, tym bardziej że brzuch mi cały czas jak na @ pobolewa... Ja mam cykle 31-dniowe więc płodne około tygodnia po @ [emoji5]

reklama
Do góry