Tak.. Mialas na pewno wczesniej owulacje.. Ja mialam pozniej, bo mi sie przesunela z powodu choroby.. Zwykle mam ok.10-12 dnia a teraz czuje ze przesunela sie az o tydzien. A to duzo.. Wiec spokojnieJa jestem dzis w 38. Ale w 26 robilam bete i mialam juz 339 i martwi mnie to czy nie byla za duza w porownaniu z Twoja. Chyba, ze mialam wczesniej owulacje niz Ty....
reklama
Tez jestem tego samego zdaniaWow ale wynik
Dniem cyklu nie ma co się sugerować bo liczy się ilość dni od owulacji ja robiłam w 34 dc pierwszą betę i było tylko 55 najważniejsze, że beta wskazuje na ciążę. Wartość nie jest tak ważna jak przyrost więc naprawdę się nie przejmuj
Hehe no ciekawe.. Ktory masz dzien cyklu badz tydzien ciazy?Noo, beta godna bliźniaków >_<
manki3
Fanka BB :)
Ostatnia @ 7 grudnia, a owulacja 17-18. Także beta 22 dni po owulacji taka wyszła. Zobaczymy co jutro będzieHehe no ciekawe.. Ktory masz dzien cyklu badz tydzien ciazy?
KaSia86
No No, podwójne szczęście [emoji7][emoji178][emoji122]Noo, beta godna bliźniaków >_<
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Lenka232323
Wiem kochana :-)Ja jestem cały czas z Tobą w starankach nam też się uda zobaczysz ☺ten cykl należy do nas ☺☺☺
A tym którym się już udało jeszcze raz bardzo gratuluję i trzymam kciuki ☺☺☺
Wiem oby tak było:-)
justys0702
Fajnie[emoji4]Noo, beta godna bliźniaków >_<
A chcialabys blizniaki?[emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
U mnie narazie biel, Ale parę dni jeszcze zostało [emoji12]
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
manki3
Uda się na pewnoWidzę że wielu się udało :-)
Gratuluję wszystkim:*:*
Czekam aż mi się w końcu uda
A próbowałaś już testów owulacyjnych ?
reklama
manki3
Od tysiąca to chyba pęcherzyk widać dopiero. A serduszko niby pod koniec 6 tygodnia, więc powinno być na dniachNo ekstra u Ciebie juz mozliwe ze serduszko bije bo od tysiaca nie? gratulacje kochana ja robilam w 4t5d
Lepiej nie
Tzn z radości bym nie skakała, ale przyjmę dowolną ilość z pokorą