reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Ja jestem dzis w 38. Ale w 26 robilam bete i mialam juz 339 i martwi mnie to czy nie byla za duza w porownaniu z Twoja. Chyba, ze mialam wczesniej owulacje niz Ty....
Tak.. Mialas na pewno wczesniej owulacje.. Ja mialam pozniej, bo mi sie przesunela z powodu choroby.. Zwykle mam ok.10-12 dnia a teraz czuje ze przesunela sie az o tydzien. A to duzo.. Wiec spokojnie:)

reklama
Wow ale wynik :D

Dniem cyklu nie ma co się sugerować bo liczy się ilość dni od owulacji :) ja robiłam w 34 dc pierwszą betę i było tylko 55 ;) najważniejsze, że beta wskazuje na ciążę. Wartość nie jest tak ważna jak przyrost :) więc naprawdę się nie przejmuj :)
Tez jestem tego samego zdania:)

1484067462-aaaaaa.jpeg

U mnie narazie biel, Ale parę dni jeszcze zostało [emoji12]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ekstra:) u Ciebie juz mozliwe ze serduszko bije bo od tysiaca nie?;) gratulacje kochana:) ja robilam w 4t5d :)
Od tysiąca to chyba pęcherzyk widać dopiero. A serduszko niby pod koniec 6 tygodnia, więc powinno być na dniach :)
Fajnie[emoji4]
A chcialabys blizniaki?[emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej nie :-D
Tzn z radości bym nie skakała, ale przyjmę dowolną ilość z pokorą :p

Do góry