reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hm patrząc na kalendarz i licząc to powinna przyrasta prawidłowo, bo 13.05 była 4,58 , a dziś 26.05 801,80.Tak to czekanie ta niewiadoma.

reklama
No to teraz już mam 100% pewności. Właśnie dzwoniła Pani z kliniki i powiedziała że "wszystko jest w porządku wynik kompletnie negatywny". Także jakby nie patrzeć poszłam na ostry dyżur z okresem...

Co do pomyłki to teraz się zastanawiam gdzie pomylili wyniki. W gabinecie czy w labo. Muszę to jeszcze wyjaśnić bo skoro ja dostałam telefon ze jestem w ciąży to ktoś inny, kto jest dostał wynik że nie jest...

Bardzo się cieszę, że Was znalazłam i myśl że zostanę tu na dłużej. Będziemy próbować w następnym cyklu. No właśnie a powiedzcie mi którego dnia cyklu zaczynaliśmy starania i z jaką częstotliwością?

No i po nocy niestety znowu plamie, ale krew/śluz bardziej ciemny. Mimo wszystko chyba pojadę dziś na ta betę, bo jak jutro nie zgodzą się zrobić to będę musiała czekać do poniedziałku.

Chciejka jak masz możliwość to jedź na betę . Zobaczysz czy przyrasta. Możesz od razu zapytać czy jutro by Ci zrobili betę wtedy miała byś pewność. A ta dzisiejsza beta tak naprawdę jest tylko i wyłącznie do Twojej wiadomości . A nóż może Cię uspokoi? Oby tak było [emoji2]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to teraz już mam 100% pewności. Właśnie dzwoniła Pani z kliniki i powiedziała że "wszystko jest w porządku wynik kompletnie negatywny". Także jakby nie patrzeć poszłam na ostry dyżur z okresem...

Co do pomyłki to teraz się zastanawiam gdzie pomylili wyniki. W gabinecie czy w labo. Muszę to jeszcze wyjaśnić bo skoro ja dostałam telefon ze jestem w ciąży to ktoś inny, kto jest dostał wynik że nie jest...

Bardzo się cieszę, że Was znalazłam i myśl że zostanę tu na dłużej. Będziemy próbować w następnym cyklu. No właśnie a powiedzcie mi którego dnia cyklu zaczynaliśmy starania i z jaką częstotliwością?
po stracie zaraz wrocilam do staran po pierwszej @, zabieg mialam w 10 tygodniu, ale te pierwsze @ to byly nieregulane, dopiero trzecia przyszla jak nalezy w 29 dc i potem cykle byly rozne, rozwalily mi sie po ciazy, potem wrocila regularnosc i przychodzila juz zawsze 29 dc, rzadko miala opoznienie

chciejka i jak pojechałaś?? ja tu niecierpliwie czekam.. tak sobie myślę ze aneta też tak miała ze po nocy plamiła a w dzień ok było i jej dzidzia żyje! nie trać nadziei

a ja wczoraj spadłam ze schodów.. a raczej zsunęła mi się noga i zjechałam z dwóch stopni i coś mi się z kostką stało naciągnęłam ją czy coś i boli.. ale ruszać mogę więc nie złamana.. ogólnie to zauważyłam że mam duże problemy z koncentracją i szybkim liczeniem w pamięci... tak od tyg mąż mówi że nieprzytomna chodzę:):) a zdązyłam przeczytać że kobiety w II trymestrze są roztrzepane:D

chciejka i jak pojechałaś?? ja tu niecierpliwie czekam.. tak sobie myślę ze aneta też tak miała ze po nocy plamiła a w dzień ok było i jej dzidzia żyje! nie trać nadziei

a ja wczoraj spadłam ze schodów.. a raczej zsunęła mi się noga i zjechałam z dwóch stopni i coś mi się z kostką stało naciągnęłam ją czy coś i boli.. ale ruszać mogę więc nie złamana.. ogólnie to zauważyłam że mam duże problemy z koncentracją i szybkim liczeniem w pamięci... tak od tyg mąż mówi że nieprzytomna chodzę:):) a zdązyłam przeczytać że kobiety w II trymestrze są roztrzepane:D
ja wczoraj z lozka spadlam hehe, ale tak deliktanie sie zeslizgnelam ia na tylku wyladowalam, ale sie stracha najadlam

Zgadza sie Bafinko. Na poczatku nikt nie wiedział dlaczego. Najpierw delikatne plamienia potem krwotok czerwoną krwią a potem brązowe krwawienia/plamienia/skrzepy przez prawie 6 tyg. Okazalo sie w szpitalu po drugim krwotoku ze mam krwiaki z czego jeden sie tworzyl duzy a drugi oproznial.
Ide uruchomic detektor i zobaczę jak dzidziusiowi leci.

Pytalyscie o to jak szybko zaczac sie starać. Ja zaszlam po pierwszym okresie od poronienia. Gdyby mnie ktos pytał o radę to doradzilabym odczekac te 3 miesiace na regeneracje endometrium. To co pisalam wyzej. Te krwotoki krwiaki u mnie to dlatego ze slabe endometrium po zabiegu było. Lepiej sie zregenerować do konca i dzialac. Moze sie udac o wszystko bedzie dobrze a moze byc tak jak u mnie. Bardzo sie boje o mojego maluszka

Zgadza sie Bafinko. Na poczatku nikt nie wiedział dlaczego. Najpierw delikatne plamienia potem krwotok czerwoną krwią a potem brązowe krwawienia/plamienia/skrzepy przez prawie 6 tyg. Okazalo sie w szpitalu po drugim krwotoku ze mam krwiaki z czego jeden sie tworzyl duzy a drugi oproznial.
Ide uruchomic detektor i zobaczę jak dzidziusiowi leci.

Pytalyscie o to jak szybko zaczac sie starać. Ja zaszlam po pierwszym okresie od poronienia. Gdyby mnie ktos pytał o radę to doradzilabym odczekac te 3 miesiace na regeneracje endometrium. To co pisalam wyzej. Te krwotoki krwiaki u mnie to dlatego ze slabe endometrium po zabiegu było. Lepiej sie zregenerować do konca i dzialac. Moze sie udac o wszystko bedzie dobrze a moze byc tak jak u mnie. Bardzo sie boje o mojego maluszka

Edit. Ja w nocy plamilam mocniej dlatego że jak rozluznialy mi sie mięśnie to krwiak mogl sie łatwiej opróżniać. Tak mi lekarz tlumaczyl

reklama
Hej kobietki. Tak byłam na becie i rozmawialam z kierowniczka, mogę jutro przyjechać nie ma problemu, ogólnie w szoku była, że nie położyli mnie na oddział i badań nie robili.Powiem wam, że aż tampony sobie zaaplikowalam bo byłam pewna, że będzie mocne krwawienie, ale o dziwo nie. .ok 13 powinien być wynik

Do góry