aneta_ck
Fanka BB :)
Lux no ale może w innym mieście krótsze terminy są do endo. Ja u siebie w mieście też mam a dojeżdżam do innego miasta bo akurat tamten endokrynolog jest sprawdzony a z tymi u mnie to nie wiem jak jest ani nawet jakie jest oczekiwanie na wizytę
Izka no to Ty też masz co jechać! Toż to prawie godzina drogi i to z dwójką dzieci!
Aneta a wcześniej obserwowałaś swoje cykle? Miałaś jakieś oznaki owulacji? Teoretycznie mówi się, że po stracie łatwiej zajść w ciążę ale praktyka pokazuje (również tu u nas na forum), że różnie bywa. U nas lekarz zalecił 3 pełne cykle się wstrzymać ale po kontrolnej wizycie dostaliśmy zielone światło dla starań już po 2 cyklu.
Marta może naczynko pękło jakieś, teraz wszystko tam mocno ukrwione a beta przecież pięknie rośnie leż, wypoczywaj i wszystko będzie dobrze!
Natka mniej więcej wiedzialam kiedy mam owulacje. Ja nawet podczas karmienia piersią mialam regularne cykle 26-28 dni Sluz specyficzny podczas owilacji bol brzucha. W pierwsza i drugą ciąże zaszlam w pierwszym cyklu starań. Kurcze i tak mi sie wydaje ze moglam teraz juz miec. Lekarz tez zalecil nam ciut odczekac. Teraz moge tylko czekać. Na poczatku marca mam na kontrolę bety isc to tam wyjdzie czy spada czy rosnie.