no no to moze razem listopadowki otworzymy haahahLux mam identycznie !!
reklama
i to podobno jest dobry znak tak mi kiedys lekarz gadalja miałam baaaardzo gęsty i biały zresztą mam go do teraz
martaha123
Fanka BB :)
No dziewczyny idzie kolejna fala [emoji106] czekam na wasze testy z niecierpliwością! !!!!!
G
gość_forum
Gość
No właśnie
chciejka32
Zobaczymy, lux jest przede mną☺ .
Uff posprzatałam, teraz chwila przerwy. Zaraz gości mam, a później biorę się za bransoletki, bo nowy towar dojechal ..
Dziewczyny a jak bola was piersi? Mocno, słabo? I w którym miejscu najbardziej? Inaczej niż zawsze przed@ ?
Uff posprzatałam, teraz chwila przerwy. Zaraz gości mam, a później biorę się za bransoletki, bo nowy towar dojechal ..
Dziewczyny a jak bola was piersi? Mocno, słabo? I w którym miejscu najbardziej? Inaczej niż zawsze przed@ ?
to jakie Ty masz cykle? ja mam 28 a mialysmy w takim samym czasie @ w styczniuZobaczymy, lux jest przede mną☺ .
G
gość_forum
Gość
Mnie tak od czasu do czasu zabolą,a raczej to jest uczucie jakby sie mleko zbierało jeżeli wiecie o co mi kaman
chciejka32
Lux ja ma długie 30-31 dni
reklama
aa takie buty, ja licze, ze moj cykl sie utrzyma taki regularny, lub ze to jest ciaza w co nie wierze, ale co tamLux ja ma długie 30-31 dni