reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziś????
Przesyłam niebieskie fluidy, łapać Dziewczęta!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chciejka no ale akcja z tym podszyciem się na konto.. ale to ktoś włamał się na Twoje konto czy założył fałszywe na Twoje dane? Dobrze że zgłosiłaś. Masakra co za ludzie...

Martaha gratulacje :) kreska widoczna więc beta to była tylko formalność! Moja pierwsza beta była jeszcze niższa bo niecałe 14 :) fajnie, że lekarz od razu chce dołożyć leki na wszelki wypadek. Będziesz betę jeszcze powtarzać żeby sprawdzić przyrost?

Beti kciuki za betę &&&&& :)

Bafinko a Ty jak tam?

Byłam u gina.Pobrał materiał do cytologii :) zrobił usg, bo jajniki strasznie mnie bolą. Ale mówił, że macica przekrwiona, pewnie przez intensywne starania :p .Dał czopki i coś przeciwbolowego.

marta ale wiadomość:) gratuluję:)

beti to jutro testujemy razem bo ja nadal @ nie mam.. co prawda nadziei też nie mam ale wiesz jak to jest..

może tak być żeby owu była a @ nie ma?? bo zazwyczaj jak nie ma @ to znaczy że nie było owulacji a ja przecież miałam monitoring i wiem ze owu była.. już nic z tego nie rozumiem..

marta ale wiadomość:) gratuluję:)

beti to jutro testujemy razem bo ja nadal @ nie mam.. co prawda nadziei też nie mam ale wiesz jak to jest..

może tak być żeby owu była a @ nie ma?? bo zazwyczaj jak nie ma @ to znaczy że nie było owulacji a ja przecież miałam monitoring i wiem ze owu była.. już nic z tego nie rozumiem..
a kiedy masz dostac @?

reklama
Do góry