reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Lux, chyba każdemu się dłuży faza lutealna. Najgorsze jest to czekanie. A ja byłam odebrać wynik w szpitalu i potem z tym wynikiem w poradni przyszpitalnej i nów widziałam Małego :-) :-) :-)

reklama
doris cudowne wieści:)

beti kochana sama mówisz że każda ciąza jest inna nie trać nadziei środa już niedługo i wszystko będzie jasne:)

a mnie ta wredna @ dręczy.. nie ma jej jeszcze i nawet nie czuję się na nią.. dziś w pracy się narobiłam trochę nadźwigałam i cały czas z tyłu głowy ta myśl a jak jednak jestem w ciąży i sobie zaszkodzę... ach.. niech ten okres już przyjdzie zawsze nowy cykl to nowe nadzieje:)

lux ciężkie dwa tygodnie przed tobą.. też nie cierpię tego czasu..

Beti leć rób bete ! na pewno będziesz spokojniejsza.

Ja właśnie wróciłam od mojej gin. Patologi żadnej we mnie nie ma :D wszystko jest oki, jajniki zdrowe, trzon oki, wszystko jest w porządkum endometrium 0,48 cm .

Mówiła że to opóźnienie okresu może być spowodoane stresem (mam ostatnio urwanie głowy w pracy i w szkole) i że jeżeli do 25 lutego nie przyjdzie @ to wtedy będziemy myśleć.
Nie jesteśmy maszynami i czasem organizm lubi płatać figle.

Bałam się jak cholera, że coś jest nie tak, że jakieś paskudstwo się przyczepiło do mnie. Całe szczęśćie wszystko oki:)

Ostatnia edycja:
A ja owu mam chyba dziś, masakrycznie bolą mnie jajniki i dół pleców. Zawsze tak mam przy owu. Więc mimo bólu, musi być bzzz ..Jutro jadę do gina mojego na cytologie i chyba inne badania z programu norweskiego, darmowe badania robią. Dziś dzwonili, że mam być na 15. .

Kamkaz już jest w domu z Piotrusiem, miał jeszcze rano robione usg brzuszka i wszystko jest super :D

mania super że wszystko ok:) tak to jest z tą @ jak już sie ją chce to nigdy jej nie ma wtedy kiedy trzeba... ja też czekam..

chciejka działaj działaj:)

kamkaz zdrówka dla Piotrusia:*

Bafinka to jestem z Tobą! też czekam na @ bo ciąży to raczej nie wróży :( ale w Twoim przypadku to jeszcze jest nadzieja.
Mnie w moim przypadku martwi to małe endometrium,,,, 0,48 cm to mało ;/
kamkaz zdrówka dla synusia od cioć z forum:D

reklama
Do góry