reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dziękuję Dziewczyny!! :-)

mam nadzieję, że ten tydzień i 1 dzień do wizyty zleci mi w miarę szybko. Zastanawiam się tylko czy powtarzać jeszcze betę, bo ma już ponad 28 tys więc pewnie niebawem bedzie zwalniać, a mniejszy przyrost mnie pewnie zestresuje jeszcze bardziej.

Rurka...pisz co u Ciebie? jak Malutka?

Kamkaz..pewnie, ze się cieszy mój M choć na razie jeszcze na nic się nie nastawia, bo po moich przejściach różnie może być....

Taka bystrzacha mała :) porusza się sprawnie przy meblach i rozrabia :)
W nocy koszmar!!!! Bardzo często budzi ją ból brzucha a nad ranem gazy i wzdęcia ... tylko cyc pomaga ... wykończę się ...
No i pomniczek wreszcie mamy dokonczony

Pietrusia się odzywała?

Załączniki

• 1447328402200.jpg
    1447328402200.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 73
  • 1447328434400.jpg
    1447328434400.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 76
Śliczna Twoja Lilii :-). taka śmieszka Mała. A jak szybko czas leci, dopiero w ciązy byłas a Mała już ponad 8 miesiący ma.

Pomniczek Haneczki super.

Pietrusia się odezwała jakiś czas temu, zajęła się pracą, o ciąży nie myśli na razie, złożyła dokumenty do ośrodka adopcyjnego. Mam nadzieję, że odezwie się niebawem do nas....PIETRUCHA...czekamy!!!!!!!!

Witam i chciałam się pożegnać, generalnie tworzycie dość zamknięte środowisko a średnio mam ochotę pisać sama do siebie.:-(
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Zrobisz jak uważasz za stosowne, choć wg mnie bardzo źle oceniasz sytuację. Twój wybór Twoja sprawa. Powodzenia w takim razie i życzę Ci wszystkiego dobrego

dziewczyny, mialam wyluzowac, juz sie nastawilam i co...??? whidze na fejsa a jedna z moich kolezanek wrzucila zdjecie usg!!! termin wczesna wiosna rodzi. Ku*wa ale mnie to zabolalo, ratujcie mnie:((( tak sie tym zdenerwowalam ze nawet mi sie jesc nie chce dlaczego tak jest:(((((((

reklama
Migduch wiem jak to boli ale musisz dać radę i odpuścić. W przeciwnym razie bardzo trudno będzie Ci zajść w ciąże. Psychika w tej sprawie ma bardzo duże znaczenie. Ja po stracie po jakimś czasie stwierdziłam trudno, widocznie tak miało być. A co będzie to będzie, modliłam się aby dane mi było zostać mamą a będę walczyć tyle ile będę musiała. No i przestałam tak o tym myśleć. Kochaliśmy się z mężem ale nie wtedy kiedy musieliśmy, ale wtedy kiedy chcieliśmy. A że byliśmy wtedy troszkę stęsknieni bo przez prawie 5 miesięcy mieliśmy zakaz ze względu na poród a potem trzeba było wyleczyć bakterie itd więc praktycznie kochaliśmy się codziennie przez kilka lub kilkanaście dni no i nawet nie zwracałam uwagi kiedy będzie owu. A że wiedziałam bo byłam u lekarza to nawet o tym mężowi nie powiedziałam. No i udało się. Polecam Tobie i Twojemu partnerowi trochę ciszy, weźcie kilka dni wolnego i wyjedźcie gdzieś gdzie będziecie sami i bez zmartwień i problemów

Do góry