reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej kobietki.

Witam nowa koleżankę. Dużo przeszlas niestety.Ale to forum jest pełne cudów i Tobie też się uda.

Bafinko wiem co czujesz, przechodziłam przez to ostatnio, czekanie dobija. .

My badań robić nie będziemy, bo finansowo krucho. Myślę, że zaryzykujemy jeszcze raz, a jak się nie uda to już będzie koniec. Mam Agnieszkę i może tylko ona jest mi pisana. .

Kamkaz Kochana Piotruś to u mnie, u rurki jest Lilianka. Ale wybaczamy i dziękujemy za pamięć:) nie mam żadnego nowego zdjecia, ale postaram sie zrobic moze jutro i wrzuce. Synus rosnie jak na drożdżach. Mielismy epizod z mega wysypką, ale juz jest śliczna skórka. Ja na diecie za to wrocilam do wagi ze ślubu:) hehe... Są pozytywy:)

trzymamy poczworne kciuki za Was wszystkie. Szybkich i szczęśliwych rozwiązań, a za staraczki szczególne kciukasy!

Witaj Beti, przykro mi, ze tak duzo przeszłaś, ale wierze, ze juz samo dobro i szcżescie prżed Tobą.

Ewiku - nieustająco gorace kciukasy!

Kamkaz Kochana Piotruś to u mnie, u rurki jest Lilianka. Ale wybaczamy i dziękujemy za pamięć:) nie mam żadnego nowego zdjecia, ale postaram sie zrobic moze jutro i wrzuce. Synus rosnie jak na drożdżach. Mielismy epizod z mega wysypką, ale juz jest śliczna skórka. Ja na diecie za to wrocilam do wagi ze ślubu:) hehe... Są pozytywy:)

trzymamy poczworne kciuki za Was wszystkie. Szybkich i szczęśliwych rozwiązań, a za staraczki szczególne kciukasy!

Witaj Beti, przykro mi, ze tak duzo przeszłaś, ale wierze, ze juz samo dobro i szcżescie prżed Tobą.

Ewiku - nieustająco gorace kciukasy!

Ehh no tak przepraszam... Już mi się wszystko miesza. No ale cóż ... Grunt że mi wybaczycie. Super że u Was wszystko dobrze, liczę na to że Lilianka Rurki też ładnie rośnie. Ja oczywiście nie mogę spać. Od 3 w nocy wojuję a nie chce za nic się brać do roboty bo cały dom pobudzę. Ale chyba zaraz wstanę pójdę do drugiego pokoju i będę czytać. Bo w sypialni nie chce męża pobudzić.

Kamkaz witaj w klubie :p ja nie dosc ze chodze sikac rowno co godzinę to juz od 3:40 nie spie bo Igor stwierdził ze się juz wyspal i uwagaaaaaa idzie do sklepu!! Nawet się nie klade bo bie ma sensu. Meza nie ma wiec nie mam wyjscia i musze do niego biegac.. Az mi sie plakac chce :/

reklama
Kamkaz zaparz sobie meliske, ja pije przed snem bo inaczej w ogóle bym nie zasnela. Ja chodze do wc jakies min 8 razy w nocy haha ale to chyba po tej melisie tez tak :p na dodatek od jakiegoś czasu juz mecza mnie dosc bolesne skurcze w nocy i mnie budza.
Heh no pewnie śmiesznie bym wygladala z dwulatkiem i kupujaca pewnie lizaka :p

Do góry