a ja na odwrót z kamienicy do bloku a z bloku do domku ale w mieście
np nic... ja uciekam do wyrka czytam Greya... tą nową część.. ale nie powala...
najlepsza to byla pierwsza czesc Greya
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja na odwrót z kamienicy do bloku a z bloku do domku ale w mieście
np nic... ja uciekam do wyrka czytam Greya... tą nową część.. ale nie powala...
mi ogólnie całą seria się podobała ale film już nie bardzo.. i ta czwarta część też taka na siłe....
Kamkaz Kochana Piotruś to u mnie, u rurki jest Lilianka. Ale wybaczamy i dziękujemy za pamięć nie mam żadnego nowego zdjecia, ale postaram sie zrobic moze jutro i wrzuce. Synus rosnie jak na drożdżach. Mielismy epizod z mega wysypką, ale juz jest śliczna skórka. Ja na diecie za to wrocilam do wagi ze ślubu hehe... Są pozytywy
trzymamy poczworne kciuki za Was wszystkie. Szybkich i szczęśliwych rozwiązań, a za staraczki szczególne kciukasy!
Witaj Beti, przykro mi, ze tak duzo przeszłaś, ale wierze, ze juz samo dobro i szcżescie prżed Tobą.
Ewiku - nieustająco gorace kciukasy!