reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witam :)
Myszko, Nanu sliczne brzuszki!!!!!!!! Nie ma co sie kg przejmowac, malenstwa nam je wynagrodza!!

Myszko tamto zdjecie sie nie otwiera :(

Ja mialam straszna noc.... Zasnelam po 22 chociaz mnie strasznie dziasla bolaly. Obudzilam sie przed 24 i juz nie moglam zasnac bol byl straszny polknelam cale opakowanie apapu oczywiscie nic to nie dalo lezalam i plakalam, maz spal w najlepsze do tego bylo mi ciagle goraco i zimno, nie moglam sie wygodnie ulozyc a bol przeszedl az na uszy. Bylam z tym jakis czas temu u dentysty ale obstukala mi wszystkie zeby i stwierdzila ze ona nie wie co to mnie boli :eek: z tego bolu zaczelo mi sie robic slabo. jakos udalo mi sie zasnac przed 4 chociaz i tak co chwile sie budzilam i krecilam z boku na bok, o o 5.30 musialam wstac do pracy teraz czuje sie jak zdechlak... jest mi slabo i mnie mdli, a boje sie cokolwiek zjesc. Oczywiscie boli dalej ale juz troche mniej bo przeplukalam dentoseptem, a teraz w pracy szalwia... Boje sie kolejnej nocy....:-(

reklama
Ona to ma jak eM pojdzie na chmurke to wrzuce jeszcze raz karuzele.
Moze wejdz do internisty z tym bolem dziasel, skoro to nie od zebow to moze jakies zatoki Ci promieniuja albo cos takiego. Ale w ciazy to kochana tak jest ze zmiany hormonalne nam psikusy robia. Warto tez z ginkiem o tym pogadac, wiem ze gin to nie od tej strony zaglada ale moze mial podobny przypadek.

Ja na kg nie patrze, bo z wiekiem kosci same sa ciezsze;-) mnie tam obwody i rozmiarowka interere:-D ale bedzie czas sie tym zajac pozniej. Poki co to mi sie podoba moj brzusio:-)

Ostatnia edycja:
Dzieki myszko, ale ja teraz jestem w pracy a w lublinie bede dopiero w niedziele wiec w poniedzialek moge tylko gdzies isc... Ginka mi powie zebym szla do dentysty, u dentysty bylam i nic to nie dalo boli mnie tak co pare dni i jak juz zlapie to wytrzymac sie nie da... wiem ze nikt mnie tu nie wyleczy, ale wielka ulge przynosi wylanie tego z siebie

Pewnie, ze wywalenie tego z siebie choc trosze ulzy ale mimo wszystko bym jaj powiedziala i to, ze dentysta nie widzi powodow tych boli.
Ja mam wizyte dopiero 21.02 ale gdybym byla wczesniej to zapytam;-) a co:-D

Cześć baby :-)

Nanu no ty to masz motywację niezłą.

Wikama ja się od początku sezonu nie dopinam, ale żadna z kurtek mi się nie podobała, a jak już była "ujdzie" to kosztowała ponad 300 zł i pożałowałam kasy.

Ona-to-ma współczuję. Jeśli to od zatok sinupred powinien pomóc i płukanie wodą morską.

Kurtke na ciaze z Sara kupilam normalna, dluga do kolan i rozm 46:-D za duza byla ale ciazowa kupowac za 70-100 to bez sensu...ta wzielam zeby mi cieplo bylo, a jak w niej wygladam mam gleboko w d...dzidzia wazniejsza, a kasy dalam cale 19,90:-D po ciazy wywale i tyle nie bede sie wysilac. Z reszta i tak wygladam lepiej jak polowa bab na ulicy...bo albo to tluste jak flaki z olejem, albo zupelnie ubrac sie nie umie, albo zasznurowane ze tylko oczy widac... To czym tu sobie w ciazy stres robic;-):-D

Ja wywalilam na kurtkę 250 pln ale nie ciążowa tylko w takim ciut rozszerzonym fasonie z tylu na wysokości biustu z gumką. Kupilam 42 ale kupowałam i wybieralam i mierzylam z mama... w przyszłym sezonie to będzie jej kurtka:)
Ja mam nadzieje się w niej topić:D

laski ale mam dzisiaj powera, aż korzystam póki nic mnie nie boli :-)
jak mnie kłuje brzuch to leże, a dzisiaj odpukać wszystko cacy i mogę ponadrabiać :p mąż pojechał na narty to mam dzień dla siebie, obskoczyłam zakupy, szczepienie z psiakiem, czeka mnie jeszcze raz sklep i jadę do koleżanki do szpitala bo wczoraj urodziła śliczniutkiego synka :D musze się napatrzeć :-p

aaa ja się kg nie przejmuje i nie mam zamiaru sobie odmawiać, jak mam na coś ochotę, jak narazie mam niecały 1 kg na plusie więc jest lux :-)
myszka walić to jaka kurtka, byleby Tobie było wygodnie i ciepło w dupkę :-p

reklama
Izka dokladnie tak podchodze do wagi i tego jak na poczatku po ciazy bede wygladac ;-) tylko pierwszym razem bylam mocno zdziwiona, ze nie wrocilo wszystko do stanu sprzed tuz po porodzie :-D

ja chyba wezme eMa i tez poczlapie slimaczym sprintem na jakies zakupy weekendowo-obiadkowe ;-)

Ona to ma no to raz jeszcze karuzelka

DSCF0240[1].jpg

Ostatnia edycja:
Do góry