reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Czesc wszystkim. dawno mnie tu nie bylo, ale chcialam was zapytac o rade :tak: pojechalam dzisiaj na wizyte do ginekologa. ogolnie pani bardzo mila, zrobila mi cytologie i usg. zastanowilo mnie jedno, jak ogladala moje jajniki to powiedziala tak: "cyst nie ma, jest czysto, jajniki wygladaja na policystyczne,ale w sumie jak juz Pani byla w ciazy to to raczej nie to :confused: i ja juz sama nie wiem, czy sie martwic, czy olac to co powiedziala :-( ja mam nadzieje, ze to nie PCO :-( chociaz z tego co czytalam, to ciezko jest okreslic na jednym USG czy to PCO, zgupialam juz :confused: przepisala mi Duphaston od 16 dnia cyklu na skrocenie moich cykli. i teraz mam pytanie, czy on nie zatrzyma mi owulacji? do tej pory objawy owulacji mialam ok 22 dnia cyklu, wiec jak teraz mam brac od 16 to bede miala owulacje czy nie? juz sama nie wiem, pogubilam sie w tym wszystkim :-( jest jeden plus, powiedziala ze widzi, ze owulacja bedzie lada dzien, wiec mamy sie teraz starac :tak: w sumie sie ciesze, ze mi powiedziala, bo ja dalej bym myslala, ze owu bedzie dopiero za 10 dni :confused:

reklama
Hejka Laski

Nanu rogale piekne i pewno smaczne...ja sie wylamie:zawstydzona/y:nie przepadam za slodkim ale teraz to juz wogole nie mam ochoty na slodkosci;-)Loczkis nie mam pojecia moze konsultacja z innym lekarzem??

Dziewczyny jak wy wklejacie zdjecia?????

elcia no mów tu nam szybciutko kiedy ten teścik robisz??????jutro?:confused:

Dziewczyny mnie zaczęło dzisiaj podbrzusze boleć ale tak jakoś dziwnie...jakieś uciski,kłucia jakby macica,pulsowanie i prawy bok ciągnie......ajjj jakoś nie ciekawie a wrażenie mam jakby @ miała przyjść:confused:

Ostatnia edycja:
elka tylko się cieszyć:-):-):-) ci się chyba nigdy nie spózniała co?masz regularne cykle.Trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&& jutro robisz?

reklama
Do góry