reklama
Izabela2_1
Aktywna w BB
Witam! Ja dzisiaj zostałam sprowadzona na ziemie właśnie pojawiło się plamienie jak przed każdą @ więc niebede testować w czwartek. Niby człowiek zawsze liczy się z taką możliwością ale i tak pewnie dzisiaj przeryczę cały dzień a PMS mnie w tym wspiera. Wam kobitki życzę więcej szczęścia i miłego dnia.
Satchkat
Fanka BB :)
Matko boska, gdzie Ty tam masz 13? Toz 12dc to owulka, Ovu nie zaznacza granicy temperatur, to dni po owulacji
No wlasnie ja wczoraj jeszcze mandarynki wciagnelam i poszlam ostatecznie spac nienazarta :< Zjadlam sniadanie i po 10 minutach buch! i mnie mdli, niedobrze mi, fu.
Oooo ja, ja patrzylam na date 12 listopada, a nie dc!!!
No wlasnie ja wczoraj jeszcze mandarynki wciagnelam i poszlam ostatecznie spac nienazarta :< Zjadlam sniadanie i po 10 minutach buch! i mnie mdli, niedobrze mi, fu.
Oooo ja, ja patrzylam na date 12 listopada, a nie dc!!!
Ostatnia edycja:
Sat no o to mi właśnie chodzi, źle napisałam, nie denerwuj się już! Hahaha. Wiesz jak masz mdłości i jeść się chce to też może być objaw ciąży... tak jak pewnie miliard jeszcze innych. Nie nakręcam, ale potwierdzam, że to dziwne.
Rivalla - czego zazdrościsz?
Rivalla - czego zazdrościsz?
Satchkat
Tez sie nie nakrecam, bo i tak bym niedowierzala Ale opcja jest. Podobnie jak jest opcja, ze zwyczajnie jestem obzartuchem, co w zasadzie jest prawda, jako ze w spadku po anie i bulimii zostalo mi jedzenie kompulsywne :] Przepraszam za niedowiarkowanie.
Rivalla - nie ma czego zazdroscic, chyba, ze lubisz niepewnosc
Rivalla - nie ma czego zazdroscic, chyba, ze lubisz niepewnosc
Ostatnia edycja:
kwiatuszekq20
karola te jajeczka sie wchłona wiec sie nie martw ale sporo masz ich
oby sie szybko unormowalo i zebys mola sie cieszyc z II na ciazowym tescie
oby sie szybko unormowalo i zebys mola sie cieszyc z II na ciazowym tescie
vinverde
Drugi dzień problemów z komputerem i widzę, że tu się dużo dzieje beze mnie
Trzymam kciuki za wszystkie tu pokolei
karola, tak się wczoraj zastanawiałam a co jak kilka pęcherzyków na raz pęknie (jest to możliwe?) i będziesz mieć wtedy ciążę mnogą?
kat
jak chcesz to ja mogę ukryć moje 'seruszkowo' bo nie chcę nikomu przykrości robić. Na pocieszenie tylko powiem, że u nas pewnie głównie jest jak jest, bo co jakiś czas jesteśmy w rozłące... więc jak się parę dni nie widzimyy, to człowiek stękniony... a potem chce się nacieszyć na zapas... A niestety w międzyczasie potem posucha :/
Napiszę więcej wieczorem może, bo na czas reinstalacji mojego komputera, korzystam gościnnie z komputera koleżanki.
Trzymajci się dzielnie.
Trzymam kciuki za wszystkie tu pokolei
karola, tak się wczoraj zastanawiałam a co jak kilka pęcherzyków na raz pęknie (jest to możliwe?) i będziesz mieć wtedy ciążę mnogą?
kat
jak chcesz to ja mogę ukryć moje 'seruszkowo' bo nie chcę nikomu przykrości robić. Na pocieszenie tylko powiem, że u nas pewnie głównie jest jak jest, bo co jakiś czas jesteśmy w rozłące... więc jak się parę dni nie widzimyy, to człowiek stękniony... a potem chce się nacieszyć na zapas... A niestety w międzyczasie potem posucha :/
Napiszę więcej wieczorem może, bo na czas reinstalacji mojego komputera, korzystam gościnnie z komputera koleżanki.
Trzymajci się dzielnie.
Satchkat
Hehehe, nie no, nie chcialam Cie w zaden sposob urazic!!! Dziewczyno, bzykaj sie az Ci uszy odpadna, sama bym sie tak bzykala, gdybym mogla! Nic nie ukrywaj.
To co Vin, zaciazamy w tym m-cu?
To co Vin, zaciazamy w tym m-cu?
reklama
Bzykanie dobra rzecz Mi jakoś w drugiej fazie mniej się chce no i mam starego ciągle w domu, a masz rację, że nic nie działa tak, jak rozłąka! Więc bzykaj się (cytując nasze copywriterskie guru) "aż Ci uszy odpadną"
Zaciążycie!
Zaciążycie!
Podziel się: