reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Z przyjemnością bym zaciążyła, ale tak naprawdę żadnych objawów nie mam... ani piersi ani podbrzusze żadnych sygnałów nie wysyłają :) ale cóż... nadzieja umrze tylko wtedy jak przyjdzie @ ;) Dzis temperatura trochę w dół, ale to może właśnie dlatego, że nikt mnie dziś w nocy nie grzał ;)

A Wam laseczki życzę jak najbardziej owocnych cykli :) fajnie jakbyśmy w podobnym czasie przeskoczyły razem na wystarane :)

reklama
Kochana, a kto tak na serio wie co jest, a co nie jest objawem ciąży? Niektóre laski totalnie nie orientują się,że w ciąży są, a inne od samego początku mają miliard dolegliwości. Ja w tym cyklu wyleczyłam się z myślenia nad "przesłankami,objawami" ciążowymi. Każda jest po prostu inna, a pewność daje Beta HCG :)

A ja chyba sobie jutro zrobię z rana test tak dla sportu ... i w czwartek też i w piątek i sobotę :-)
Mam ich trochę takich tanich z Alledrogo więc mogę się pobawić w testowanie.
Poza tym stwierdziłam, że jeżeli zajdę(zaszłam) w tym cyklu to testy już mi nie będą tymczasowo potrzebne.
Jeżeli zaś nie zajdę, to zamierzam zamówić na następny cykl testy owulacyjne i wtedy sobie domówię od razu tych
ciążowych za jedną przesyłką :-)

...świetny plan, nie? :szok:

Moim zdaniem za wcześnie na test, jeśli owu była 15dc, ale jeśli czujesz,że powinnaś to why not :) Plan świetny z tymi testami, ja owu właśnie te tanie robię z Allegro i w moim przypadku ładnie działają :)

No chodziło mi o to, czy one wszystkie bedą pękać czy co :/ Ja tym bardziejsie nie znam, zawsze myślałam, ze wiele pecherzykow to PCO, ale broń Boże sie mną nie sugeruj, bo przypominam, ze miałam wytrzeszcz na wieść, ze pecherzyki maja 22-25mm.

najprawdopodobniej żaden nie pęknie bo mają zbyt grubą otoczkę. Ponoć przez branie tabsów moje jajniki nigdy nie owulowały i chyba stąd ta gruba otoczka (tzn tak zrozumiałam gina, bo ja zielona w te klocki jestem, biologię ostatnio miałam w liceum a to parę ładnych lat temu było) ;)

też słyszałam, że to PCO ale u mnie to raczej po tabletkach tak się stało, 8 lat nie było żadnych pęcherzyków to teraz jajniki nadrabiają, hehe. Ogólnie to małe te pęcherzyki, największy ma ok 9 mm.

Magda, ta reklama JL jest boska - ale jednego zdzierzyc nie moge. Jest bardzo dobry powod, dla ktorego nikt nigdy, przez 30 lat, nie powzial sie coveru The Power Of Love. To dlatego, ze ta piosenka jest piekna i wyjatkowa. Gabrielle ja zniszczyla totalnie :<

W domu nic slodkiego nie ma... :<

reklama
Do góry