reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

No ale kiedy nie mysle o tym, bo mam ciekawsze rzeczy do roboty, niz myslenie o termometrze w... no. Nie wiem, nie ogarniam tak szczerze mowiac, aczkolwiek akcja z soboty jest conajmniej interesujaca...

Magda to chyba zaskoczyla... Kurcze, mam ogromna nadzieje, zeby tak bylo!

Myslicie juz o swietach?

reklama
Sat tekst ze ślimakiem w deszczu - genialne :-D

Magda obejrzałam Twój wykres.. jak Ty nie będziesz miała II w tym cyklu to ja nie wiem :-)

Dzisiaj byłam w laboratorium zrobić sobie wynik TSH, jutro po 16 będzie wiadomo co i jak i mooooooże tą owulację wykorzystamy ehh

Sat mój mąż skończył w kwietniu 30 lat, więc jeszcze ma siłę :)

Dziewczyny nie nakręcajcie mnie, bo ja już się nakręciłam :) Mam nadzieję, że coś zaskoczy i wykiełkuje :p

Wy musicie mnie stopować :p Mam mega nadzieje w tym cyklu, bo jest duphaston, wykryty płodny śluz, był monitoring i dużo przytulanek. Jak się nie uda teraz,to ja nie wiem co jeszcze będzie trzeba zrobić.

Magda teraz to już tylko luz-blues :-)
Zrobiłaś wszystko co mogłaś i będzie co będzie. Może wmawiaj sobie, że w sumie w tym cyklu to lepiej jeszcze nie?;-)
Heheh. Piszę tak gdyż moja szwagierka, jak się starała kilka miesięcy to zaszła w grudniu, a wtedy stwierdziła że może lepiej nie bo Święta i Sylwester jeszcze będzie to zawsze jakiegoś szampana wypije ... no i @ nie przyszła i się już nie napiła :-)

reklama
Hej dziewczyny. Pamiętacie mnie? Ostatnio się nie odzywałam, ale starałam się podczytywać. Miałam urwanie głowy, wakacje i nową prac:) Dziś mój 26 dc (cykle 27 dni). Zrobiłam dziś test, a właściwie testy ponieważ wybieram się wieczorem ze znajomymi na drinka. Oto fotki:
zdjecie (2).JPG
Nie wiem co myśleć. Mam nadzieję, że coś widać. Napiszcie proszę co myslicie!

Do góry