reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No to zgodnie z oczekiwaniami przyszła dzisiaj rano @ jako że poprzedni cykl odpuściłam ze względy na tarczycę.
Nowy cykl nowe nadzieje :-)
We wtorek pójdę zrobić wyniki, w czwartek endokrynolog i zobaczymy.
Może w tym cyklu będziemy mogli się starać :tak:

Owu powinna być jakoś około 12-13 października. (moje cykle 26 lub 27 dni)
Powinnam też w tym miesiącu iść na kontrolną wizytę do gina. Doradźcie mi proszę dziewczyny kiedy najlepiej pójść żeby
ewentualnie podejrzeć owulację na USG przy okazji?

Miłej niedzieli!

nie wiem własnie jak to zrobic , chyba wezme 2 tabletki tak jakby od 2 dnia, bo wczoraj dostałam @ o 20.00 i nie wiem jak na to patrzec ze dzis jest 1 pełny dzien czy liczyc juz dzisiejszy dzien jako 2

kasiek witaj wśród staraczek :) Dopiero zaczynacie czy jakiś czas już walczycie? Jak to u Ciebie wygląda?

nicola nie pisałam bo szczerze powiem nie wiem jak powinnaś postąpić z tymi tabletkami. Na dobrą sprawę wiadomo, że powinnaś zacząć w 1 dzień cyklu czyli w dzień jak dostałaś @, no ale skoro nie mogłaś pojechać do apteki to ja bym wzięła dwie w niedzielę i tyle. Na drugi raz wykup leki wcześniej. Przecież nigdy nie wiesz o której godzinie przyjdzie @ i czy nie będzie to niedziela kiedy wszystko pozamykane. Takie rzeczy trzeba mieć wcześniej przygotowane. Jak w końcu zrobiłaś?

reklama
hej Anulka zrobilam tak jak mówisz , po rozmowie z mezem stwierdzilismy ze wezme 2 i tak zrobilam , ale mam teraz inny dylemat po lekarka mi napisala na kartce ze 10-11-12 dc ma byc usg i dzwonie zeby sie zapisac a babka w recepcji mi mówi ze to raczej lekarka mi napisala ze w jednym z tych dni ma byc usg a nie 3 dni pod rzad , no to zapisalam sie na 10 dc i jak sie okaze ze mam chodzic codziennie przez 3 dni to jakos bede musiala sie zlekarka ugadac , a nie wiem jak to jest czy robi sie usg 3 dni pod rzad czy faktycznie w jeden z tych trzech dni .

Do góry