reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Oj ja też nie wiem, a powiedz mi w jakim celu to USG ? Monitoring ? Podglądanie owulacji?
Pytam, bo sama chcę iść do gina na kontrolę w takim dniu żeby przy okazji coś podejrzeć :)

reklama
Witam serdecznie :) jestem Tu nowa i tyle tych tematów, że nie wiem gdzie pisać ;)
Otóż zaczęliśmy z mężem starać się o dzidziusia.... Kochaliśmy się pierwszy raz bez zabezpieczenia w dni płodne (teraz to już domyślam się że płodne dni nie były) i nastąpiła bardzo dziwna rzecz a mianowicie przyśpieszony okres o pięć dni. Okres był obfity 4 dniowy (z początku taki różowaty) - zawsze był 5-6 dniowy. Cykle mam w miarę regularne co 27 dni od 2 lat, (od 3 lat nie biorę tabletek) czasami przesuwał o dzień ale nigdy o pięć! Testu to chyba nie ma sensu robić skoro okres się pojawił. Miałyście może podobny problemik? z góry dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi :)

Witaj Pyscek :)
U mnie w porządku, nowy cykl nowe nadzieje :)
Jakoś jestem mega pozytywnie nastawiona
Jutro bądź pojutrze idę zrobić badanie TSH i liczę na dobre wyniki.
Co u Ciebie?

reklama
nicola śluz płodny wygląda całkiem jak surowe białko jajka kurzego, niemal identycznie;-)
a macie kobietki październikowe fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry