reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Trochę różni się od takiego wodnistego śluzu, który jest przed owulacją, płodny jak taki bardziej rozciągliwy. Ale pewnie w zależności od organizmu może się troszkę różnić.

Witaj Pyscek :)
U mnie w porządku, nowy cykl nowe nadzieje :)
Jakoś jestem mega pozytywnie nastawiona
Jutro bądź pojutrze idę zrobić badanie TSH i liczę na dobre wyniki.
Co u Ciebie?
to w takim razie &&&&&&&&&&& za nowy cykl :)) a u mnie po staremu, dwa dni temu powinnam dostać @ i cisza, nawet brzuch nie boli, ciągle biały śluz ...nie wiem czy się spóźnia czy to jakiś stan zapalny bo białego śluzu aż tak nie miałam :(

Pyscek - Ja walczę z owulacją :) A dokładniej z wykryciem jej i działaniem :)
noo walcz walcz będzie wam łatwiej się starać w dniach owu :))

Pyscek a może ten śluz zwiastuję coś innego ;-)

Fluidki ciążowe dla Ciebie Pyscku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

A te dla pozostałych staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Sun wątpię żeby wskazywał co innego bo teraz gdy miałam płodne przytulaliśmy się tylko raz, a tak to więcej poza płodnymi ... więc nawet nie ma szans na wpadkę :p :)

reklama
Pyscku kochanie ja w tym cyklu, w którym się udało kochaliśmy się tylko 3 razy... w całym cyklu :szok: , gdzie jeden razy był pod sam koniec cyklu - a mimo to udało się... więc nic nie jest powiedziane... ;-)

Do góry