reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Coś więcej o mnie..hmmm. Właśnie kończę studia licencjackie na socjologii problemów społecznych, pracuje w małym, spokojnym saloniku prasowym. Dużo czytam w sumie wszystkiego co wpadnie mi w ręce :) Przez dwa lata zajmowałam się dziećmi i wtedy zdałam sobie sprawę, że bycie mamą to będzie mój cel w życiu:) Tak naprawdę nigdy nie ma odpowiedniego momentu na dziecko więc dlaczego nie teraz?! Ja jestem gotowa, mój partner też, więc jak tylko odstawię tabletki (i odczekamy rzecz jasna) bierzemy się do roboty ;P

BTW. Fifka, cudny ten Twój synek ;P

muszę ukryć ten test przed mężem bo się wkurzy na mnie...

Whoosie witamy w naszym gronie po raz drugi! I zapraszamy do wspólnych rozmów! Powodzenia w takim razie ze staraniami! :-D żeby szybko udało ci się zafasolkować!

Ostatnia edycja:
whoosie odpisywałam na Twój poprzedni post odnośnie przerwy po tabletkach, mój poprzedni lekarz powiedział, że po tabletkach albo się uda od razu albo zajmie to trochę, my postanowiliśmy działać od razu i zajęło to pół roku więc nie zawsze warto czekać...
Fifka to ja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby było po Twojej mysli

ael fajowy projekt, też się w to bawiłam i wybrałam kotka ale twój jest ciekawszy, niestety nie mam FB a to nie będzie najpierw tak, ze jury wybierze kilka i potem będzie można głosować?

witajcie laseczki, tyle napisałyście że nie nadrobię,

co ja widzę fifka: ty testujesz ??????????

co sie u was dzieje, ktos jescze fasolkuje, kto testuje, jak mamuśki, ???

Ja jakoś ostatnio nie mam czasu, mąz mi pomaga ale przez niego nie moge się zorganizować, jak byłam sama to sobie zaplanowałm wszystko i mniej wiecej sie udawało, a tak to nic nie wiem :-)

Na 14st jedziemy do lekarza z Adrianką na warzenie i oglądanie pępuszka bo nie wiem czy ten ziarniniak się wchłoną czy nie bo jakoś dziwnie to wygląda, no i po waszych podpowieziach, poczytałam i jednak ona ma ten trądzik, bo poczytałam i wszystko sie zgadza.

neciuszka:
zobaczyłam twoją malutką jest cudowna, caluję i tule maleństwo, ile teraz wazy ?

kobiety byliśmy na spacerze, robilismy foty i jak je w domu zobaczyłam to normalnie wyglądam na twarzy jak świnak pigi a ak patrze w lustro to tego nie widzę, a waga stoi jak zaklęta ,w pierwszym tygodniu po powrocie do domu spadłam 4 kg i cały czas jest 76kg

Ostatnia edycja:
no kurcze kto wie może tak, ciekawe ile się załapie, twój jest oryginalny nie powinien mieć problemu:tak:

reklama
Do góry