reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
he he a będę wredniejsza i powiem Wam, że naprawdę mi się udał
co do brzuszka to jestem spokojna, ja jestem drobną osoba to nie będę wielka, może on mi życzyła, żeby mi dupa urosła he he
wiecie co jak ost byliśmy u rodziców to tata się chwalił, że kupił małemu jakieś małe autko, i sprawdzał jeszcze, czy ma atesty, żeby bratowa nie powiedziała, że ***** kupił (a potrafi tak powiedzieć) a ona nawet dziękuję nie powiedziała. Wiem, że rodzicom ciężko finansowo, przez jakiś czas utrzymywali mojego brata, bratową i małego, kupowali mleko, pieluchy bo brata szef był niewypłacalny i zawsze się cieszyli jak mogli bąblowi coś kupić a tu nigdy dziękuje...teraz pojechała na 3 ty z małym do rodziców swoich, siedzimy a tu do brata przychodzi mms ze zdj jak mały siedzi w wielkiej ciężarowce-zabawce bo dostał od tamtych dziadków, widziałam jak tacie się strasznie przykro zrobiło, dopiero parę dni ich nie ma, a oni tak tęsknią za nim, szkoda mi ich

he he a będę wredniejsza i powiem Wam, że naprawdę mi się udał
co do brzuszka to jestem spokojna, ja jestem drobną osoba to nie będę wielka, może on mi życzyła, żeby mi dupa urosła he he
wiecie co jak ost byliśmy u rodziców to tata się chwalił, że kupił małemu jakieś małe autko, i sprawdzał jeszcze, czy ma atesty, żeby bratowa nie powiedziała, że ***** kupił (a potrafi tak powiedzieć) a ona nawet dziękuję nie powiedziała. Wiem, że rodzicom ciężko finansowo, przez jakiś czas utrzymywali mojego brata, bratową i małego, kupowali mleko, pieluchy bo brata szef był niewypłacalny i zawsze się cieszyli jak mogli bąblowi coś kupić a tu nigdy dziękuje...teraz pojechała na 3 ty z małym do rodziców swoich, siedzimy a tu do brata przychodzi mms ze zdj jak mały siedzi w wielkiej ciężarowce-zabawce bo dostał od tamtych dziadków, widziałam jak tacie się strasznie przykro zrobiło, dopiero parę dni ich nie ma, a oni tak tęsknią za nim, szkoda mi ich

skad ja to ku $@#^ znam

Natkusia PRZEPRASZAM!!!! Też pamiętałam o wizycie ale w gronie postów i odpisywania aż mi umknęło... wstyd mi... :zawstydzona/y: Ode mnie też masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&& :*

Sun
nie starałam się w ogóle... zaszłam za pierwszym strzałem można powiedzieć... ale z tą fasolką było coś nie tak.... :-(

Kwiatuszku to kciuki za was!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miq co za ludzie....

No widzisz Fifeczko... dowód na to, że jesteście bardzo płodni... a o Konradka się tyle starałaś, bo może miałaś jakąś blokadę po tym poronieniu...Tak więc wszystko jest możliwe, że teraz pojawiła się u Ciebie fasoleczka....:-)

reklama
Do góry