reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael: witaj kobieto jak tam nasz maluszke sie dzisiaj czuje ?:-)

mijenka: mi sie nie chce wstawać co dziennie o 6 do pracy wiec wiem co czujesz :-)

Dziewczyny! :) Muszę Wam się pochwalić :-).. W końcu się przełamałam psychicznie i było serducho!! takiej posuchy to nigdy nie mieliśmy.. Juz nie mam oporów:-). To dobry znak!Jednak ciągle czekam na @..to już 8 tydzień się zaczął..Lekarz mówił że może to tyle zająć :crazy:.Chciałabym żeby już sie pojawiła..Chciałbym jak najszybciej zrobić badania i rozpocząć staranka..
Fifka- może zadzwoń do swojego lekarza..na pewno powie Ci co i jak..może weź nie za gorącą kąpiel? To na pewno Cię zrelaksuje..

Ostatnia edycja:
Neciuszka wogole sie tesciowa nie przejmuj mi mowia to samo a jestem chora wcale nie tak czesto..:/ to ich wina takie geny nam przekazali ze jestesmy słabsi w tym pokoleniu:)
Ael kochana co ty tam tworzysz?? i jak twoj synus?? grzeczny był?? dał rodzicom pospac??:)
fifka kurcze martwie sie o ciebie.. moze zadzwon do gina i spytaj co to moze byc co bo to kurcze nie ma zartów lepiej dmuchac na zimne.

martocha: no się bardzo cieszę że sie przełamałaś, gratuluję postępu oby teraz poszło wam z górki :-)

wy robicie barszczyk a ja jem sylwestrową sałatke buraczkową ze śledziami :-)

Dzięki Dziewczyny:)

GRATULUJE MINERALNEJ :-D Niunia jest śliczna!! Czekamy na relację z porodu ;-)

Co do serduszek to miałam przez cały czas takie coś, że nie pozwalałam się dotykać:baffled:. Na każde 'dobieranie się' męża reagowałam nerwami.. no ale nic- to już za nami :)
Fifka najważniejsze żebyś sie nie stresowała.. weź sobie kąpiel..zjedz coś .. Pamiętaj że jeśli nawet to już się zaczęło to malutki jest już duży i na pewno poradzi sobie na świecie :)

Ael jak wyglądają skurcze porodowe... brzych boli tak jak na @ i na "biegunkę" zarazem i następuję falami... ten ostatni bardzo bolał... :zawstydzona/y:

I nie stresuj mnie... ja sama zdenerwowana tym co się dzieję... leki nie działaja...

Skurcze porodowe to ból całego brzucha często z bólem krzyża. To co napisałaś to nie są do końca te skurcze właściwe. To takie jak ja miałam w szpitalu, które nic wpaktycznie w stanie podwozia nie zmieniały. Ale! U ciebie organizm może inaczej reagować, więc zadryndaj do lekarza i opisz dokładnie jak wyglądają te skurcze i ból.

ael co ty tam tworzysz?? :D

A takie myślę, że coś fajnego i myślę, że przydatnego. :-)

ael: witaj kobieto jak tam nasz maluszke sie dzisiaj czuje ?:-)

A młody właśnie usypia mi na kolanach więc piszę jedną ręką. XD

Martuś no kochana :-) powolutku powolutku, ale się uda :*

Karla a dał pospać, tylko jego jak nie chce mu się spać tylko gadać długo usypia. W nocy tatuś usypiał ja padłam i chrapałam XD

Dziewczyny! Kojarzycie tą historię z kolesiem, co śledził swoją żonę co go zdradzała i kiedyś schował się za swoim samochodem i zauważył rdzewiejące felgi?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry