reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

neciuszka: no to może sobie obciążyłaś rekę, teraz musisz ja oszczędzać

tak sobie przeglądam stronkę tą co fifka dała artykuł i poczytałam o tym DHA bo mi gin mówił, że jak z czystym sumienie mogę powiedzieć ze jem 2 razy w tygodniu ryby tłuste to nie muszę tego brać a jak nie to zebym brała, i chce w tym miesiącu kupić:
Zdrowie - DHA skarbem dla płodu - NetMama.pl

reklama
heh nie ma to jak pocieszenie teściowej: wy młode to takie słabe jesteście :/

już miałam prosić żeby mi zupę ugotowała ale dam sobie radę

*-neciuszka: ale to prawda ze nasze pokolenie słabsze, ale to nie nasz wina :-)
A jakś zupinę gotujesz?
fifka: no fajna stronak , zamiast brać sie za robote, bo nowy rok a starego nie zamknęłam to ja siedzę i czytam :-)

lamia ja wiem ale jak co chwila słyszysz to to cię trafia, przecież to nie moja wina właśnie. Jak byłam chora słyszałam to samo :/

a może buraczkową, a jak nie to jakiś rosołek czy coś byle mało robić przy tym bo mnie rwie w tej ręce :(

witam się z rana :-D
boshh jak mi się nie chce ;((( muszę się zebrać i jechać do swojej poradni a to min godzina drogi w jedną stronę ;(((

fifka gratuluję skurczów:tak: co do Rammsteina to ja się na nim uczyłam niemieckiego w liceum bo nauczycielka (kobieta pod 50tke:-D) była zagorzałą fanką:-D

neciuszka bidulo Ty ;*** <głaszcze> a jak Ci sylwester minął, bo nie doczytałam:zawstydzona/y:

Witam dziewczynki moje :-)

Fifka torbo może Ty nie ródź jeszcze, bo przyjadę i Ci wcisnę do z powrotem Konrada!

To "coś" na kameralnych jeszcze się tworzy, mam już 3 strony w wordzie więc tak źle nie jest XD

Ael jak wyglądają skurcze porodowe... brzych boli tak jak na @ i na "biegunkę" zarazem i następuję falami... ten ostatni bardzo bolał... :zawstydzona/y:

I nie stresuj mnie... ja sama zdenerwowana tym co się dzieję... leki nie działaja...

reklama
Do góry