reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamia u Nas jest dokładnie to samo, tzn. teściowa jak jej powiedziałam, że chcemy już kupić łóżeczko (za nim jeszcze kupiliśmy) to też miała na tęgą minę więc jakby się dowiedziała, że już złożyliśmy to dopiero miałaby temat do obgadywania :-p a jak mój K im powiedział, ze po świętach Bożego Narodzenia chcemy kupić wózek to takich pierdół mu nagadała, że sama się zaczęłam zastanawiać czy nie lepiej zaczekać do porodu :baffled:

She przykro mi, że wstrętna @ znów przylazła! Trzymam kciuki za nowy cykl!!!

Gocha a Ty kiedy testujesz???

reklama
Gocha ja sobie wspolczuje tylko bolu :( Mam w glowie pelno mysli... zaczynamy szczegolowe badania i boje sie jakis chorob i nieprawidlowosci ...

Magdalena u mnie to też bardzie sprzeczki niż kłótnie... tylko ja za bardzo do siebie to teraz biorę... milczę a później wypłakuje się w koncie... ja wiem ze te problemy bardziej są w mojej głowie niż w rzeczywistości ale tyle mam emocji w sobie że wystarczy drobiazg bym wybuchała... Lamiav u nas to też pierwszy wnuk i z mojej i z M strony! :tak:
to masz tak jak ja, tylko się zdenerwuje to zaraz oczy pełne łez jak u malego dziecka, a przed ciąża płacz u mnie to było coś niespotykanego.
Odnośnie wnuków to u mnie ta sama sytuacja, z każdej strony pierwszy wnuk, z tym, ze moi rodzice inaczej to przezywają niż teście. Tescie mam wrażenie, ze mają w nosie ;-)

She &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na nowy cykl.

Ewika malutka jest przesliczna zakochalam sie ;)
Fifcia zdrowka dla mamy i wujka
Dziewczyny a ja w czwartek ide do lekarza po skierowanie na badania moczu bo normalnie ciagle meczy mnie ten pecherz musze w koncu raz porzadnie doprowadzic to do ladu najlepiej niech da mi na posiew a tak apropo robil ktos kiedys posiew moczu?

She, to jakiś okład sobie zrób, albo coś zażyj, szkoda cierpieć bardziej, niż konieczne...

W styczniu się posypie. W grudniu to ja, Madziarka i Dagne i Mineralna, chyba tyle... A styczeń będzie obfity :)

A u mnie to jest pokręcone z tymi wnukami. Dla mojej mamy 4, nawet 5, jak liczyć Aniołka, bo w sumie żył 3 dni, dla mojego taty 1, dla teściów też 1

Magda ja testuje piątek lub sobota jak @ mnie nie uprzedzi :):) Także trzymajcie kciuki ! Jak nie za ten to za następny cykl:-)
A no faktycznie styczeń będzie bardziej obfity! W każdym razie niedługo szykuje nam się duuużo dzieci :D

Ewika malutka jest przesliczna zakochalam sie ;)
Fifcia zdrowka dla mamy i wujka
Dziewczyny a ja w czwartek ide do lekarza po skierowanie na badania moczu bo normalnie ciagle meczy mnie ten pecherz musze w koncu raz porzadnie doprowadzic to do ladu najlepiej niech da mi na posiew a tak apropo robil ktos kiedys posiew moczu?

Kochana to wylecz pęcherz jak najprędzej! Posiewu nie miałam ale jak poszłam do ginekologa przed ciążą powiedzieć, że chciałabym się starać o dzidziusia to id razu dał mi skierowanie na morfologię i mocz! Okazało się, ze mam bardzo liczne bakterie, dostałam antybiotyk i w sumie zaraz w następnym cyklu zaszłam w ciąże :-) może to tylko zbieg okoliczności ale wiem, że bakterie też mogą mieć wpływ bo moja teściowa poroniła pierwszą ciąże przez silną infekcję dróg moczowych...

Gocha to trzymam mocno kciuki, nie za następny cykl tylko za ten!!!! :)

A ja właśnie przed chwilką zauważyłam u siebie siarę!!! Co prawda minimalne ilości ale jest! Ciesze się jak głupia bo cały czas mnie to martwiło, że nic nie ma :baffled:

reklama
sil Hera jest na skarbmamy czasem, bedzie miała badanie drożności i jeszcze jakieś inne takze stara sie nadal a o Pok nie wiem nic i w sumie tęsknie za jej wiedzą i stawianiem do pionu :) Ciekawe co u niej ! Mam nadzieje że szybko zafasolkuje tak jak Asiol ! :)

Do góry