reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dzieki że pytasz, no idę jutro gdzieś przed 10 tą, i się zastanawiam czy mi będzie robiła usg, i badanie polówkowe, bo niby jestem dopiero 18 tydzien, no i na tą wizytę idę do szpitala, państwowo. Jeśli mi nie zrobi to ide prywatnie ale do innego gina, bo ten mnie denerwuje i się nie przykłada. A czuję się nawet dobrze, pomijając hemoroida który i wczoraj się objawił i omdleń, które są nie wiadomo skąd, no i te ni skurcze ni co co mnie łapią . Ale dzidziuś juz sie od ponad tygodnia rusza to i to wszystko wynagradza :-)
No to niech twój @ się znajdzie za 2 tygodnie ze to trzymam &&&&&&

fasolka: ja uszek nigdy nie robiłam i nie zamierzam robić, wystarczy że zawsze dostaje sząłu przy lepieniu pierogów z kapustą i grzybami na święta, ale tak je uwielbiam że zawsze każe robić tacie dużżżżżżżżzzo farszu i z mamą potem cały dzień lepimy.
tu masz przepis może ten ci się spodoba, ja bardzo dużo z tej strony korzystam i wszystko wychodzi dobre
Zupa grzybowa z uszkami - Przepis

Ostatnia edycja:
reklama
lamia...to jutro bedziemy czekac na info...powiesz wszystko ginowi, o hemoridach, o ty lekach od lekarza rodzinnego i on juz ci powie co robic dalej:-) no i jezeli ci sie uda polowkowe zrobic to liczymy na mase zdjec!! bo ciotki chca se poogladac, moze i plec poznasz...ale fajnie!

gocha...mowisz, ze nikt sie toba nie interesuje a jak pisze do ciebie to nie odpowiadasz:laugh2: eh ty pierunie!:-):-)

Witam w tym nowym nie bardzo zapowiadającym sie dniu...heh... mnie też jakaś handra dopada coraz częściej...

hehe nom suwaczki to jednak duzy plus:):-D a tak jakos nie wiem chyba od siedzenia w domku moja chandra mnie dorwala moj chlop jak zwykle przez weekend mnie wkurzyl ale wszystko ok:tak: troszke go chyba przerasta sytuacja zmian i boji sie ze dziecko bedzie wazniejsze od niego

Mnie też ostatnio doły łapią i coraz ciężej jest mi ze wszytkiego się cieszyc...nie wiem czy to pogoda, strach czy co jeszcze...

nie chciała sprzedać, bo powiedział że jestem w ciąży, na co ona stwierdziła ze bez konsultaci z lekarzem nic nie sprzeda

Mój już wie jak to jest z małym dzieckiem, bo przecież już jedno ma, ale np. dzwonił dopiero i pyta a jak to będzie jak będzie w pracy a ja zacznę rodzić, ale mu przetłumaczyłam ze weźmie wolne w pracy wczesniej i będziemy czekać, :tak:

Tylko mnie wkurza z łóżeczkiem bo mowi że jak ja będę w szpitalu to on przygotuje, a ja chcę sama wszystko przygotować, tylko niech on złoży

magenta: faceci lubią dramatyzować, trzeba nimi porządnie wstrząsnąć

Heh ja to rzeczy chce teraz powoli kompletować, nie wyobrażam sobie ze mój m sam to wszytko kupi beze mnie... nie dam sobie tej przyjemności odebrać.

Ewika...cudowna corunia!! gratuluje!! :-)

co do prezentow to ja jeszcze nic nie wymyslilam, moze ktos ma chrzesniaka w wieku 5 lat? dokladnie chrzesnice:-)zastanawiam sie czy wypada dac juz pieniadze czy jeszcze nie??:baffled:

a nie wiecie gdzie jest moj @? gdzies sie zagubil:-) jakby ktos widzial to prosze przekazac, zeby do mnie wrocil!:rofl2::-);-)

No to trzymamy kciuki żeby @ nieprzyszła! :tak: Powodzenia!!! :-D

Hej witam się i ja :-)

Ostatnio nikt mnie nie zauważa :(:(:(

Ewika śliczna córcia !
Fifka spóźnione ale szczere życzenia ! Dużo miłości na następne kilkadziesiąt lat razem :*

A mi już pryszczole się pojawiły czyli lada dzień będzie @ :( tzn powinien być we czwartek zobaczymy :(

Oj gocha głupoty gadasz! Jak nikt cie nie zauważa! Ja cię widzę :* a pryszcze i w ciąży wychodzą więc trzymam kciuki!!

Ależ ja dzisiaj lewą nogą wstałam...mój mnie od rana juz wkurzył... odwrócił się do mnie dupą po czym mówi "to może jakaś mała rundka"? A wal sie kurde... zabawi się i pójdzie spać? Teraz tez poszedł... czemu faceci nie myślą? :angry:

fifka: bo faceci myślą główką a nie głową :-D
nie ja tez nie pozwolę sobie tej przyjemności kupowania i urządzania łóżeczka zabrać, tylko wneria mnie to jego gadanie, że on wie lepiej bo starszy - pfff też mi tetusiek stary się znalazł ;-)

milei: ja będą fotki to oczywiście ze się będę chwailic, no i licze że poznam płeć, bo chce juz mówić do mojego synia po imieniu no i chcę żeby cała rodzina juz przestała żyć nadzieją żr jednak to może dziewynka :-). A i najważniejsze moje siostry bliźniaki juz losowały i jak będzie chłopiec to chrzestną będzie Sylwusia a jak dziewczynka to chrzestną będzie Martusia :-D

Ostatnia edycja:
milia jestem jestem !! zajęłam się prasowaniem !! :D
Nie biorę żadnych wspomagaczy :) rok temu odstawiłam tabletki anty i od tego czasu miałam mniej więcej regularne okresy. A od czasu kiedy zaczęłam leczyć się na tarczyce mam idealnie 28 dni :)
A ty jak tam??:* NIe mierzyłaś w tym cyklu tempki to nie wiadomo na jakim jest poziomie.
I co z Pysckiem?? Miała iść do lekarza nie ?
lamiav piękny torcik :D Też bym taki zrobiła tylko muszę truskawek poszukać ;p

Ostatnia edycja:
Milia, a może masz przesuniętą owu i jeszcze nic straconego :)

Gocha, to ja &&&&&&

Magenta, dzięki za pomysł na śniadanie ;)

A co do dziecka 5 letniego, chyba za wcześnie na kasę. Ja bym kupiła jakieś klocki edukacyjne, fajne są takie z literkami, z kształtami... Bo tak to rodzice wezmą i zawsze się jakoś rozejdzie ta kasa.

Lamiav u mnie to teściowie naciskają żebyśmy nic nie kupowali bo "tak się nigdy nie robiło" ale ja mam to w d*pie... ja będe tym operować i ja to będę wybierać...

Eh nosi mnie ze złości...mój ma dzisiaj wolne... to źle... już czuje że bez szczepy sie nie obejdzie... a wczoraj tez była niezła... chyba jeszcze po wczoraj mi nie przeszło :confused2:

Sil właśnie o tobie myślałam ! Już niedługo będziesz kolejną mamą forumowa ! Teraz to my codziennie będziemy na szpilkach siedzieć i czekać na wieści ! Ale się posypią dzieciaczki w grudniu ! :-D

lamiav, nie za wcześnie na połówkowe? między 19-24 tygodniem się je robi zgodnie z posiadana przeze mnie wiedzą

co to w ogóle jest to połówkowe? to taka drożyzna jak prenatalne? Czy to tylko USG 4D z pomiarami?

Ostatnia edycja:
reklama
hej :-)
jesteście kochane ciekawe co u Atanka i jej wizycie u gina ?? :-)

a więc nie przyjęła jej bo miała komplet pacjentów :-( i umówiła się za tydzień na wizytę, a w laboratorium pobrali jej 6 probówek krwi ... biedactwo się nacierpiało <przytul>

Ostatnia edycja:
Do góry