dzieki że pytasz, no idę jutro gdzieś przed 10 tą, i się zastanawiam czy mi będzie robiła usg, i badanie polówkowe, bo niby jestem dopiero 18 tydzien, no i na tą wizytę idę do szpitala, państwowo. Jeśli mi nie zrobi to ide prywatnie ale do innego gina, bo ten mnie denerwuje i się nie przykłada. A czuję się nawet dobrze, pomijając hemoroida który i wczoraj się objawił i omdleń, które są nie wiadomo skąd, no i te ni skurcze ni co co mnie łapią . Ale dzidziuś juz sie od ponad tygodnia rusza to i to wszystko wynagradza :-)
No to niech twój @ się znajdzie za 2 tygodnie ze to trzymam &&&&&&
fasolka: ja uszek nigdy nie robiłam i nie zamierzam robić, wystarczy że zawsze dostaje sząłu przy lepieniu pierogów z kapustą i grzybami na święta, ale tak je uwielbiam że zawsze każe robić tacie dużżżżżżżżzzo farszu i z mamą potem cały dzień lepimy.
tu masz przepis może ten ci się spodoba, ja bardzo dużo z tej strony korzystam i wszystko wychodzi dobre
Zupa grzybowa z uszkami - Przepis
No to niech twój @ się znajdzie za 2 tygodnie ze to trzymam &&&&&&
fasolka: ja uszek nigdy nie robiłam i nie zamierzam robić, wystarczy że zawsze dostaje sząłu przy lepieniu pierogów z kapustą i grzybami na święta, ale tak je uwielbiam że zawsze każe robić tacie dużżżżżżżżzzo farszu i z mamą potem cały dzień lepimy.
tu masz przepis może ten ci się spodoba, ja bardzo dużo z tej strony korzystam i wszystko wychodzi dobre
Zupa grzybowa z uszkami - Przepis
Ostatnia edycja: