reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fifka ale fajnie ;-) moja jeszcze sie tak zemna niechce bawic ;-( ale pocieszam sie ze ty masz starsza ciaze ;-) ale fajowo to wyglada ;-) a jakie sliczne zolciutkie sciAny masz ;-)
a ja po obiadku ;-) najedzona ;-)

reklama
A dziękuję! Mój kolorek! Wcześniej było tam zielono... ale powiedziałam mężowi ze mnie ten kolor przygnębia i ma być "żywo" :-D

A co do maluszka to to jeszcze nic... to tylko malutki pokazik! Najfajniej on na męża reaguję. Biega za jego ręką po całym brzuszku! W ogóle widać ze bardzo z ojcem jest związany.... bo ja to go ganiam (wręcz wyganiam z poszczególnych miejsc w brzuchu) a mąż wystarczy ze położę rękę i mały się tak przemieszcza żeby być pod ręką

Ostatnia edycja:
fifka: to niesamowite że tak widać jak dzieko się w brzuszku wierci, ja czekam i czekam az sama będę tak czuła

Jak ja nie cierpię siedzieć sama w domu, przygnębia mnie to, męża sygnałami męczę zeby dzwoniła ale czasami nie ma czasu i smutno w chłupie

Witam Dziewczynki :)

Jestem z siebie dumna bo nadrobila wszystkie wpisy od srody :D

martocha czekamy na twoj powrot :):*

Ael ty nie narzekaj na brak brzuszka :D Masz cudownego Wiktorka ze soba :) Aaa i widzialam zdj na fb pt Angelina Jolie :p Ślicznie tam wygladacie :*

Fifka kochana nawet nei wies zjak mis ie buzia smieje jak sobie patrze na ten twoj filmik :D

Aaaaa iw szytskie brzuszki sa sliczne :D :*** Wysyłajcie dziewczyny fluidki z tych ciazowych brzuszkow :D

a o miq dalej nic nie wiadomo :) ?? Moze rzeczywiscie swietuje i juz o nas zapomniala :(

A tak poza tym wsyztskim to u mnie @ brak ;/ we wtorek pojde do tego mojego gin jak dalej nic nie ebdzie i jakies lekarstwa dostane pewnie :(

ale slodziasto ze do taty biegnie ;-)ahh rozczuliłam sie ;-)

she ja dzis zrobie zdjecie telefonem dla ciebie i bedzie brzuszek Amelkowy i fluidki ;-) ide po meza by zdjecie zrobil ;-)

she:specjalnie dla ciennbie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~````
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atan: no to biegniej i dawaj fote bo tylko mam do porównania toje stare

kalisia:a zawsze miałaś regularnie @ ? bo jeśli nie to może do poniedziałku poczekaj, a jeśli tak to rób bo jeśli coś jest to już powinno być widać na teście

Atan: mam pytanie, będę wszystkie z osobna pytać, czy brzuch w dole w miejscu gdzie ta macica czy czujesz ze cię cąły czas boli lub bolał jak byłaś mniej więcej w moich tygodniach ciązy?? bo ja cały czas czuje ze mnie boli, wcześniej to mnie raz bolał raz nie a od tygodnia to praktycznie non stop czuję, a od 4 dni to jakby twardszy w miejscu gdzie macica i baedziej to miejsce jest wyczuwalne i bardziej boli- nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam o co mi chidzi ?

Ostatnia edycja:
reklama
kalisia: no ja testowałam 2 dni po tym jak @ nie zjawił się i to jakoś około 16stej bo nie ogliśmy wytrzymać do rana zeby robić z porannego moczu :-) i pojawiła się slaba ale kreska więc myslę ze możesz testować

Do góry