reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
o paczcie jaka cnotka z tej fasolki, :-D

Atan, magda: wy to i tak już blisko macie a ja jeszcze nawet nie mam potwierdzone u gina czy chłopczyk czy dziewczynka, mimo iz mowie do niego "|ON"
Ale przyznajcie dziewczyny że ten czas to leci jak głupi do piero co się tu za[isałam a już tyle się wydarzyło że szok :szok:

ze mnie cnotka jak z koziej dopy trąbka ;-)
wink2.gif

ale rozbierać do zdjęć się narazie nie będę, bo jak coś więcej załapie to dopiero będzie lament.

Lamia kochana, boleć brzuch na obrzeżach czyli podbrzusze czy boki (bardziej podbrzusze) na Twoim etapie ciąży, może bardziej. Z tego względu, że więzadła się napinają już maksymalnie, bo brzuch od właśnie tego tygodnia zaczyna szybciej rosnąć. To jest normalne. Podbrzusze przy spojeniu łonowym staje się właśnie twardsze. W późniejszym okresie twardsza będzie również góra brzuszka, czyli tam gdzie macica się kończy z góry.
Jeśli bardzo Cię boli w ciągu dnia, weź nospę i najlepiej połóż się na boku.

A ja mogę narzekać, tyle mi zostało :p Tęsknie za moim brzuszkiem i tym czortem w nim. Cieszę się bardzo, że małego mam przy sobie, ale wiadomo, kobiecie się nigdy nie dogodzi XD

reklama
mi ostatnio tez zaczeli ludzie mówić ze nic na twarzy się nie zmnieniłam, i że to pewnie chłopak, brzucha za bardzo nie widzą bo chodze w luźnych tunikach to w ciuchach tak brzucha nie widać dopiero jak pokażę

Ael; aha , no to juz rozumię dlaczego teraz bardziej czuję ten ból, nospy nie biorę próbuję wytrzymać chyba że juz nie dam rady to wezmę . Leżę tylko na lewym boku bo jak na prawym się położę to jakoś dziwnie się czuje
kobieta to trudny człowiek i fakt że zawsze jej nie tak jak trzeba :-Dale daltego nas faceci kochają

Ostatnia edycja:
Do góry