reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
lamiav co do bolu podbrzusza to roznie czasem boli czasem nie najczesciej jak spawdzilam to w tych dniach co powinna byc @ bo policzylam mnie bolli ale teraz juz mniej teraz sa inne dolegliwosci ;-) mam nadzieje ze pomoglam a juz wrzucam na kompa zdjecia niewiem co z tego wyszlo bo maz to zdjec telefonem nie umie chyba robic.. ahh potem sama sie bawilam chwilke wiec moze moje ciekawsze beda ;-)

a nie widziałas zdjecia z tygodniami ? to dorzucę tez ;-)

Zobacz załącznik 407118Zobacz załącznik 407116Zobacz załącznik 407117Zobacz załącznik 407115Zobacz załącznik 407114
dla she ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty staraczek ​~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

a na 3 zdjeciu widac jak sie Amelka wypina ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobrek. Ja już w domku po szkole ale zwiałam z 2 ostatnich zajęć :zawstydzona/y: niestety coraz trudniej wysiedzieć mi 1,5h na takim twardym krzesełku :eek:

Fifka i Lamia piękne brzuszki :-) Fifka ten Twój to już nie taki mały :-) wydaję mi się, że teraz rośnie już z dnia na dzień bo nie dawno wstawiałaś zdjęcie i był mniejszy... chociaż mogę się mylić :-p
a co do Lami to ja też obstawiam chłopca, ma bardzo podobny kształt brzuszka jak ja i Fifka :-p

Fifka masz ekstra brzusio a do tego wogóle nie widac zebys poza nim cos przytyla, tez bym tak chciała bo ja niestety mam tendencje do tycia:(

Ja też mam duże skłonności do tycia i też myślałam, że w ciąży będę wyglądać jak słonica :-p a jednak na moje szczęście nie jest tak źle. Na chwilę obecną mam 10kg na plusie więc w miarę książkowo ale wszyscy mi mówią, że nie przytyłam poza brzuchem. Poza tym czuje po starych spodniach, że potrafię je włożyć bez problemu ale oczywiście nie potrafię zapiąć :-p

Martocha trzymaj się kochana, dużo siły Ci życzę i tule mocno! Jak tylko będziesz gotowa to wracaj szybko do Nas ;-)

Ael ale Ty maruda jesteś!!!!!!!!!!!! :-p

Tak z innej beczki to ja też się martwię o Miq :-( miała nam dać znać i doopa. Zaginęła w akcji...

mam twoją fotę z tygodniami tylko mały format , możesz dać jeszcze raz w powiększeniu :-)
A dobrze mi to wyaśniłaś, i sobie policzyłam ale jokoś nie wychodzi mi ze to w te dni mnie boli,nie wiem czy sobie dobrze wyliczyłam, bo juz zapomniałam co to okres :tak: tek chce popytać jak to masz ty i inne dziewczyny, bo juz sama nie wiem czy to normalne czy nie

a ma któraś numer do Miq lub jakies namiary na facebooka??

magdalena_
do ciebie tez mam to samo pytanie o bóle w podbrzuszu czy masz je cały czas czy tylko czasami, wyżej napisałam o co mi chodzi

Ostatnia edycja:
atan: oo super brzuszki , i dobrze widać jak rósł ci dzidziuś :-)no i mam podobna wielkość jak ty w 17tyg.

fasolka: gdzieś fifka pisła jakąś listę na przeziębienie w ciąży

A ja znowu wpierdzielam a co FRYTKI, mam na nie non stop chęć i to ze śmietaną, co poradze ze taka łakoma ijestem i wcale mi z tym nie jest źle :-D

Ostatnia edycja:
Miałam dość często ale od jakiegoś czasu już nie zauważam... wiesz, każda ciąża jest inna. Jak Cię coś niepokoi to po prostu zapytaj swojego lekarza ;-)

A co do brzuszka to mogę Ci wstawić mój mniej więcej w tym tygodniu bo z 17 chyba nie mam... ale sprawdzę

A tak swoją drogą to jeszcze nie dawno patrzyłam na pokazujący tygodnie ciąży suwaczek Ael jak miała już na nim cyferkę z 3 z przodu i myślałam sobie, ze to już tak strasznie mało zostało a teraz sama tak mam... :-p

Ostatnia edycja:
reklama
no rzeczywiście widać kulkę , ale w 20 tyg, masz jednak mniejszy niz ja w 17 tym :-D, ale kształt mam podobny, chyba sprawdza się ta metoda czy to chłopak (bardziej brzuch w kształcie piłki) czy dziewczyna (brzuch szerszy po bokach i inny kształt )

fasolka: dawaj swój brzuch bo z tego co pamiętam to się tylko raz chwaliłaś :tak:

Do góry