reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
lamiav co do bolu podbrzusza to roznie czasem boli czasem nie najczesciej jak spawdzilam to w tych dniach co powinna byc @ bo policzylam mnie bolli ale teraz juz mniej teraz sa inne dolegliwosci ;-) mam nadzieje ze pomoglam a juz wrzucam na kompa zdjecia niewiem co z tego wyszlo bo maz to zdjec telefonem nie umie chyba robic.. ahh potem sama sie bawilam chwilke wiec moze moje ciekawsze beda ;-)
a nie widziałas zdjecia z tygodniami ? to dorzucę tez ;-)
Zobacz załącznik 407118Zobacz załącznik 407116Zobacz załącznik 407117Zobacz załącznik 407115Zobacz załącznik 407114
dla she ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
a na 3 zdjeciu widac jak sie Amelka wypina ;-)
a nie widziałas zdjecia z tygodniami ? to dorzucę tez ;-)
Zobacz załącznik 407118Zobacz załącznik 407116Zobacz załącznik 407117Zobacz załącznik 407115Zobacz załącznik 407114
dla she ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla reszty staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
a na 3 zdjeciu widac jak sie Amelka wypina ;-)
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Dzień dobrek. Ja już w domku po szkole ale zwiałam z 2 ostatnich zajęć niestety coraz trudniej wysiedzieć mi 1,5h na takim twardym krzesełku
Fifka i Lamia piękne brzuszki :-) Fifka ten Twój to już nie taki mały :-) wydaję mi się, że teraz rośnie już z dnia na dzień bo nie dawno wstawiałaś zdjęcie i był mniejszy... chociaż mogę się mylić
a co do Lami to ja też obstawiam chłopca, ma bardzo podobny kształt brzuszka jak ja i Fifka
Ja też mam duże skłonności do tycia i też myślałam, że w ciąży będę wyglądać jak słonica a jednak na moje szczęście nie jest tak źle. Na chwilę obecną mam 10kg na plusie więc w miarę książkowo ale wszyscy mi mówią, że nie przytyłam poza brzuchem. Poza tym czuje po starych spodniach, że potrafię je włożyć bez problemu ale oczywiście nie potrafię zapiąć
Martocha trzymaj się kochana, dużo siły Ci życzę i tule mocno! Jak tylko będziesz gotowa to wracaj szybko do Nas ;-)
Ael ale Ty maruda jesteś!!!!!!!!!!!!
Tak z innej beczki to ja też się martwię o Miq :-( miała nam dać znać i doopa. Zaginęła w akcji...
Fifka i Lamia piękne brzuszki :-) Fifka ten Twój to już nie taki mały :-) wydaję mi się, że teraz rośnie już z dnia na dzień bo nie dawno wstawiałaś zdjęcie i był mniejszy... chociaż mogę się mylić
a co do Lami to ja też obstawiam chłopca, ma bardzo podobny kształt brzuszka jak ja i Fifka
Fifka masz ekstra brzusio a do tego wogóle nie widac zebys poza nim cos przytyla, tez bym tak chciała bo ja niestety mam tendencje do tycia
Ja też mam duże skłonności do tycia i też myślałam, że w ciąży będę wyglądać jak słonica a jednak na moje szczęście nie jest tak źle. Na chwilę obecną mam 10kg na plusie więc w miarę książkowo ale wszyscy mi mówią, że nie przytyłam poza brzuchem. Poza tym czuje po starych spodniach, że potrafię je włożyć bez problemu ale oczywiście nie potrafię zapiąć
Martocha trzymaj się kochana, dużo siły Ci życzę i tule mocno! Jak tylko będziesz gotowa to wracaj szybko do Nas ;-)
Ael ale Ty maruda jesteś!!!!!!!!!!!!
Tak z innej beczki to ja też się martwię o Miq :-( miała nam dać znać i doopa. Zaginęła w akcji...
mam twoją fotę z tygodniami tylko mały format , możesz dać jeszcze raz w powiększeniu :-)
A dobrze mi to wyaśniłaś, i sobie policzyłam ale jokoś nie wychodzi mi ze to w te dni mnie boli,nie wiem czy sobie dobrze wyliczyłam, bo juz zapomniałam co to okres tek chce popytać jak to masz ty i inne dziewczyny, bo juz sama nie wiem czy to normalne czy nie
a ma któraś numer do Miq lub jakies namiary na facebooka??
magdalena_ do ciebie tez mam to samo pytanie o bóle w podbrzuszu czy masz je cały czas czy tylko czasami, wyżej napisałam o co mi chodzi
A dobrze mi to wyaśniłaś, i sobie policzyłam ale jokoś nie wychodzi mi ze to w te dni mnie boli,nie wiem czy sobie dobrze wyliczyłam, bo juz zapomniałam co to okres tek chce popytać jak to masz ty i inne dziewczyny, bo juz sama nie wiem czy to normalne czy nie
a ma któraś numer do Miq lub jakies namiary na facebooka??
magdalena_ do ciebie tez mam to samo pytanie o bóle w podbrzuszu czy masz je cały czas czy tylko czasami, wyżej napisałam o co mi chodzi
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Przyszłam się pożalić. Tak mnie boli gardło,że mi sie beczeć chce? Nie wiem czym się ratować.
atan: oo super brzuszki , i dobrze widać jak rósł ci dzidziuś :-)no i mam podobna wielkość jak ty w 17tyg.
fasolka: gdzieś fifka pisła jakąś listę na przeziębienie w ciąży
A ja znowu wpierdzielam a co FRYTKI, mam na nie non stop chęć i to ze śmietaną, co poradze ze taka łakoma ijestem i wcale mi z tym nie jest źle
fasolka: gdzieś fifka pisła jakąś listę na przeziębienie w ciąży
A ja znowu wpierdzielam a co FRYTKI, mam na nie non stop chęć i to ze śmietaną, co poradze ze taka łakoma ijestem i wcale mi z tym nie jest źle
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Miałam dość często ale od jakiegoś czasu już nie zauważam... wiesz, każda ciąża jest inna. Jak Cię coś niepokoi to po prostu zapytaj swojego lekarza ;-)
A co do brzuszka to mogę Ci wstawić mój mniej więcej w tym tygodniu bo z 17 chyba nie mam... ale sprawdzę
A tak swoją drogą to jeszcze nie dawno patrzyłam na pokazujący tygodnie ciąży suwaczek Ael jak miała już na nim cyferkę z 3 z przodu i myślałam sobie, ze to już tak strasznie mało zostało a teraz sama tak mam...
A co do brzuszka to mogę Ci wstawić mój mniej więcej w tym tygodniu bo z 17 chyba nie mam... ale sprawdzę
A tak swoją drogą to jeszcze nie dawno patrzyłam na pokazujący tygodnie ciąży suwaczek Ael jak miała już na nim cyferkę z 3 z przodu i myślałam sobie, ze to już tak strasznie mało zostało a teraz sama tak mam...
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Zobacz załącznik 407122Zobacz załącznik 407123
15tc ---------------------------------20tc
U mnie bardzo wyraźnie było widać tą kulkę zamiast cały zaokrąglony brzuch
15tc ---------------------------------20tc
U mnie bardzo wyraźnie było widać tą kulkę zamiast cały zaokrąglony brzuch
reklama
no rzeczywiście widać kulkę , ale w 20 tyg, masz jednak mniejszy niz ja w 17 tym , ale kształt mam podobny, chyba sprawdza się ta metoda czy to chłopak (bardziej brzuch w kształcie piłki) czy dziewczyna (brzuch szerszy po bokach i inny kształt )
fasolka: dawaj swój brzuch bo z tego co pamiętam to się tylko raz chwaliłaś
fasolka: dawaj swój brzuch bo z tego co pamiętam to się tylko raz chwaliłaś
Podziel się: