reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fajna spódnica :) i jaka niedroga :)

Właśnie dlatego kupiłam :)

jak dla mnie to przegięcie pały ;-)ale niektórzy mają potrzebę wielkiej familijiiiii

o matko piękna, cudowny ołóweczek :)
jak ja wreszcie będę miała brzusia to mam zamiar się zaje.biści ubierać, pod warunkiem, że nie spędzę 9 miesięcy w łóżku z zakazem poruszania się

Ale na emeryturkę ktoś będzie miał zarobić. Ale 6 to naprawdę dużo, dla mnie 3 to sporo... Kurcze, wyobrażacie sobie auto z takimi dzieciakami? My na dwa foteliki już planujemy kupić jakieś berlingo czy coś...

No ja właśnie wychodzę z załozenia kobieta w ciąży też jest piękna :)

Ale ON nie uznaje żadnych metod zapobiegania, a ONA cóż...
phyyyy jak nie uznaje to jego problem, a że ona się daje tak wrabiać podziwiam takie kobiety. Ja to bym chyba strzała w pape i zaraz by oprzytomniał, albo zabezpieczanie albo wara od myszki. A niech tylko zdradzi z inną to bym z torbami puściła. WRRRRRRRRRR ale mnie wkurw dopadł i feminizm się obudził

Ja oglądając tą spodnice zastanawialam się gdzie jest miejsce na pupę a gdzie na brzuch :-) no i oczywiście na pierwszy rzut oka włożyłabym ją tył na przód :-p ( taaaak jestem zachwycona brzoskwiniowymi tyłkami :-p)

Ael, Ty franiu mała :-) to ja przyjadę po porodzie :-p

phyyyy jak nie uznaje to jego problem, a że ona się daje tak wrabiać podziwiam takie kobiety. Ja to bym chyba strzała w pape i zaraz by oprzytomniał, albo zabezpieczanie albo wara od myszki. A niech tylko zdradzi z inną to bym z torbami puściła. WRRRRRRRRRR ale mnie wkurw dopadł i feminizm się obudził

Ona powinna uznać w końcu, tyle dziecków ma 39 lat najwyższa pora już zakończyć podwyższanie stopy przyrostu naturalnego ale oni chyba dopóki ona będzie płodna to będą jak te króliki :/

Mam taki sam plan, będąc w ciąży ubierać się cudnie :) jedynie co to odstraszają mnie te staniki które widzę dla ciężarnych i karmiących
trudno trzeba przeżyć i tak staniora na ulicy nie pokazujesz :-)
a kiecuszki można mieć teraz boskie, łaszki wszelakie są na allegro i za w miarę przyzwoitą kasę ;-)
a wiadomo, ze ciuch się kupuje nie na lata, tylko na kilka miechów
mnie tylko troszkę zima przeraża bo by trzeba było w spodniach śmigać, a ja nienawidzę portek

reklama
trudno trzeba przeżyć i tak staniora na ulicy nie pokazujesz :-)
a kiecuszki można mieć teraz boskie, łaszki wszelakie są na allegro i za w miarę przyzwoitą kasę ;-)
a wiadomo, ze ciuch się kupuje nie na lata, tylko na kilka miechów
mnie tylko troszkę zima przeraża bo by trzeba było w spodniach śmigać, a ja nienawidzę portek

To ja odwrotnie wolę spodnie :) a masz rację jakoś stanior przeżyję ;) a te ubranka na allegro są naprawdę fajne i ceny spoko, ciekawa jestem jaki są ceny u mnie na giełdzie takich ciuszków

Do góry