reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Były by jaja :D hihi :) a jak się robi badanie krwi to wykryje wcześniej niż test tak?
Kude żałuje że temperatury nie mierzyłam od początku cyklu.... :( Teraz pozostaje mi czekać jeszcze tydzień .

reklama
Dziękuję :) Ja się troszkę martwię o Dagne, bo się biedna ponakręca. Bo mówiła, że grudniówki czują, a ona nie. A mnie już normalnie brzuchem rusza.

Ael, nie uciekaj bo mnie tu zjedzą :p

No kochana to zaczęłaś na podobnym etapie co ja :-D Gratuluje, teraz ładnie filmik zrobić jak ja i się pochwalić jak maleństwo skacze :-D
Mój wczoraj a to z prawej strony mnie wypychaj, a to z lewej nóżki pchał, a to rączką przejeżdżał nad pępkiem, czasem aż boleśnie fikuje mi w brzuchu.
Idę idę sobie stąd Sil, Gocha nie chce zrobić testa, Dziura mnie od czarownic nazywa to sobie idę, nikt mnie tu nie lubi....prócz Atanka, ale jej nie ma :-(

Ael nie odchodż !! Poczekaj do środy !! Proszeeee ! :*

IDĘ! ODCHODZĘ! Do środy nie zaczekam!

Wiesz co Ael zaraz ja zarzuce focha :p! Jak w ogóle śmiałaś mnie nie wymienić w swojej liście na której znajduje się aż jedna osoba?!

Tak się teraz w sumie zastanowiłam , że tak na prawdę nie wiem kiedy powinnam zrobić test..:/ Biorąc pod uwagę przerwę trzy miesięczną w sumie skąd mam wiedzieć kiedy dostane okres jak to się wszystko rozregulowało :(

Ja dziewczyny już tak zluzowałam, że szok.... po prostu jestem nastawiona na nie... wiem, że w tym ostatnim miesiącu nic się nie wykluję... I jak czytam te Wasze wpisy to jakoś dziwnie się czuje, bo ja nic nie liczę, mierze... nic po prostu NIC.... co będzie to będzie...

Od września przestajemy się starać, ale od Was nie odejde, bo jakoś miło mi tu z Wami dziewczynki... :-)

gochaa trzymam mocno kciuki, abyś zobaczyła te II upragnione kreseczki :-)

Ostatnia edycja:
Sun nie mierzysz nie liczysz a i tak z góry zakładasz że nie będzie :| Blokujesz się psychicznie .
Byłaś może wczoraj w manu? Jakaś impreza tam chyba była ale nie miałam siły się ruszyć z domu .

Sun nie mierzysz nie liczysz a i tak z góry zakładasz że nie będzie :| Blokujesz się psychicznie .
Byłaś może wczoraj w manu? Jakaś impreza tam chyba była ale nie miałam siły się ruszyć z domu .

Olcia ja po prostu nie nastawiam się bo to bez sensu... jesli od górnie jest mi przypisane dziecko w innym terminie to nic mi nie da to, że będę się teraz stersowac, liczyć itp... Żyje dniem dzisiejszym, a co będzie jutro - to czas pokaże....

Nie, nie byłam w Mani, bo miałam dzień lenia... cały dzień z mężęm przeleżeliśmy w łóżku...

witam witam ale spalam jak nigdy od 23 z minutami do 11.30 :-) teraz ide cos zjesc bo burczy mi w brzuszku a i dzieki Ael:-* ona zadna Czarownica!!! tylko kochana Asia :-* i popieram ja gocha testuj bo jak sie tyle spoznia to jest fasoleczka a w najgorszym przypadku cois sie dzieje wiec i tak musisz zrobic testa trymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~beda 2 grube jak nic stezenie rosnie od zaplodnienia wiec do wc i to juz a jak niemasz testa to do apteki!!

a zapomnialam powiedziec ze teraz zamiast 6,5 h pracowac bedziemy 7,5 h pracowac wiec wczesniej zaczynam juz o 13.30 wiec ide jesc i powoli zbierac sie ... :-( bede wieczorkiem trzymajcie kciuki za dzisiejszy dzien w nowym gabinecie bo bedzie ciezko czuje ...

Hej dziewczyny :)
Od wczoraj leżę sobie w łóżku, bo chyba za dużo ostatnio sobie poczynałam, a to pranie, a to zmywanie, gotowanie... i chyba więzadła w podbrzuszu dały znaki żeby zluzować. Do tego chyba nie mogę brać witamin, albo już nie wiem od czego, "mątwi" mnie w żołądku. Nawet w sobotę zwróciłam rosół! :szok:
Za to od piątku jem po 1 grejpfrucie na kolację- znowu nabrałam na nie smaki (na różowe) i nie mam zgagi po nich jak na początku!

Sil, cieszę się, że czujesz i widzisz ruchy maluszka :) to na pewno cudowne uczucie :) a ja faktycznie chyba nakręcam się nie pozytywnie. Wyczekuję wtorku i już sobie obiecałam, że jak wszystko będzie dobrze, to pozwolę mężowi kupić nosidełko-fotelik-bujaczek 3w1 u nas w hurtowni. On jest podekscytowany, bo zobaczy małe 1 raz na usg i to od razu 3d :)

A i byłabym zapomniała: Gocha trzymam ocno kciuki :) &&&

reklama
Wiesz co Ael zaraz ja zarzuce focha :p! Jak w ogóle śmiałaś mnie nie wymienić w swojej liście na której znajduje się aż jedna osoba?!

Tak się teraz w sumie zastanowiłam , że tak na prawdę nie wiem kiedy powinnam zrobić test..:/ Biorąc pod uwagę przerwę trzy miesięczną w sumie skąd mam wiedzieć kiedy dostane okres jak to się wszystko rozregulowało :(

No booo Atan pisała, że mnie lovcia i ja ją tyż :p

Kochana a przed tabsami to ilu dniowe miałaś cykle? Możesz teraz założyć, że ewentualnie cykl może się wydłużyć o ok 5 dni, na oko.

Nie no naprawdę idę, chyba że przekonacie Gosię by zrobiła ten test, wtedy zostanę.

Do góry