na 100 % Wam powiem jak coś będzie
Na razie zwalam te moje spóźnienie @ moja tarczycą i w ogóle.. Dlatego jakoś nie chce testować
Ale dzięki dziewczyny za kciukasy i trzymajcie je dalej ! Mam nadzieje że będzie w końcu dzidziol ! 
reklama
no niby taak ale jak ja sobie coś ubzduram to trudno mnie przekonać ;p już tyle testów zrobiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy że nie wierze że akurat teraz się udało ;p
Wiem głupie myślenie ale cóż ;p;p
A z resztą nie mam testu w domuTakże potrzymam Was jeszcze w niepewności
Będę złą kobietą
![]()
No ale my ładnie Cię prosimy!! Nie chcesz nas powiadomić o fasolce lipcowej, jednej jedynej? Musisz tak nas w niepewności trzymać do środka tygodnia? A tak byłby piękny początek tygodnia....ale Ty niedobra nie chcesz testa zrobić....buuu.......zamykać się w sobie idę sobie stąd na zawsze!!! ;-(
A ja mam zaparcia po tym sobotnim grillu , znacie jakieś tabletki może które powinny pomóc?
Są takie tabletki nazwy nie pamiętam, ziołowe do ssania, takie bardzo miększe cukierki i właśnie są typowo na zaparcia. W aptece powinni wiedzieć. Ale są ponoć bardzo dobre, ja wzięłam jedną raz kiedyś kiedyś ale dla mnie miała okropny smak i wyplułam szybko.
Witam się z rana!
Czarownice zostawić Goche, będzie chciała to zrobi sama, bez nacisków;-P
]
Czemu Ty mnie tak brzydko wyzywasz?? ;-( Nikt mnie tu nie lubi! Idę sobie stąd na zaaawsze!
S
Silmiriel
Gość
Gocha to ~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~
&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
A wiecie co? A mnie już widać jak Małe kopie

&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
A wiecie co? A mnie już widać jak Małe kopie
S
Silmiriel
Gość
Dziękuję
Ja się troszkę martwię o Dagne, bo się biedna ponakręca. Bo mówiła, że grudniówki czują, a ona nie. A mnie już normalnie brzuchem rusza.
Ael, nie uciekaj bo mnie tu zjedzą
Ael, nie uciekaj bo mnie tu zjedzą
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Kurka jak ziołowe to niedobrze
bo chyba prędzej będzie kolorowy paw 
ajjj Gocha właśnie musi ktoś zapoczątkować dobre wieści
a nie tu teraz Ael sobie ucieka
,
Dziołchy a słyszałyście że jak się zajdzie niedługo po odstawieniu tabletek anty to że bardzo duże prawdopodobieństwo że ciąża będzie mnoga? nawet nie tyle że bliźniaki ale i trojaczki ?
ajjj Gocha właśnie musi ktoś zapoczątkować dobre wieści
Dziołchy a słyszałyście że jak się zajdzie niedługo po odstawieniu tabletek anty to że bardzo duże prawdopodobieństwo że ciąża będzie mnoga? nawet nie tyle że bliźniaki ale i trojaczki ?
S
Silmiriel
Gość
Olcia, podobno tak jest. Na pewno po terapii hormonalnej wzrasta prawdopodobieństwo ciąży mnogiej.
reklama
Podziel się: