reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

na 100 % Wam powiem jak coś będzie :) Na razie zwalam te moje spóźnienie @ moja tarczycą i w ogóle.. Dlatego jakoś nie chce testować :) Ale dzięki dziewczyny za kciukasy i trzymajcie je dalej ! Mam nadzieje że będzie w końcu dzidziol ! :D

reklama
no niby taak ale jak ja sobie coś ubzduram to trudno mnie przekonać ;p już tyle testów zrobiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy że nie wierze że akurat teraz się udało ;p
Wiem głupie myślenie ale cóż ;p;p
A z resztą nie mam testu w domu :) Także potrzymam Was jeszcze w niepewności :) Będę złą kobietą :D

No ale my ładnie Cię prosimy!! Nie chcesz nas powiadomić o fasolce lipcowej, jednej jedynej? Musisz tak nas w niepewności trzymać do środka tygodnia? A tak byłby piękny początek tygodnia....ale Ty niedobra nie chcesz testa zrobić....buuu.......zamykać się w sobie idę sobie stąd na zawsze!!! ;-(

A ja mam zaparcia po tym sobotnim grillu , znacie jakieś tabletki może które powinny pomóc?

Są takie tabletki nazwy nie pamiętam, ziołowe do ssania, takie bardzo miększe cukierki i właśnie są typowo na zaparcia. W aptece powinni wiedzieć. Ale są ponoć bardzo dobre, ja wzięłam jedną raz kiedyś kiedyś ale dla mnie miała okropny smak i wyplułam szybko.

Witam się z rana!
Czarownice zostawić Goche, będzie chciała to zrobi sama, bez nacisków;-P
]

Czemu Ty mnie tak brzydko wyzywasz?? ;-( Nikt mnie tu nie lubi! Idę sobie stąd na zaaawsze!

Gocha to ~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~
&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&
~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&~~&&

A wiecie co? A mnie już widać jak Małe kopie :):)

Dziękuję :) Ja się troszkę martwię o Dagne, bo się biedna ponakręca. Bo mówiła, że grudniówki czują, a ona nie. A mnie już normalnie brzuchem rusza.

Ael, nie uciekaj bo mnie tu zjedzą :p

Kurka jak ziołowe to niedobrze:p bo chyba prędzej będzie kolorowy paw :D
ajjj Gocha właśnie musi ktoś zapoczątkować dobre wieści :) a nie tu teraz Ael sobie ucieka :p ,
Dziołchy a słyszałyście że jak się zajdzie niedługo po odstawieniu tabletek anty to że bardzo duże prawdopodobieństwo że ciąża będzie mnoga? nawet nie tyle że bliźniaki ale i trojaczki ?

reklama
Do góry