reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Jak ja dawno pizzy nie jadłam ;) a mam wykupiony voucher za 17zł na kwotę 34zł w nowej pizzerii w Rzeszowie i muszę wykorzystać do końca sierpnia :) może akurat 9 po wizycie w ProFamili pójdziemy :)

reklama
Witam dziewczyny... Ja juz po wizycie u gina... Zrobiła mi USG i powiedziała że ciaży brak a na okres sie nie zanosi... Mam zrobić badania prolaktyny i do niej wrócić aby zacząć leczenie... A więc zaprzestajemy staraniom... Teraz 29 dowiem sie wszystkiego... pozdrawiam

Ael a skąd wiesz, że to o Tobie ta czarownica?
Nie no, ja powiedziałam tak dlatego, że mnie tak naciskałyście i gie z tego było. Niech robi kiedy chce, Gocha i tak wie, że czekamy na jej fasolkę.
Fifka..jak coś to już sierpniowa Fasoleczka.

Witam poniedziałkowo ;-).
Ale się wyspałam jak nigdy :-p.
Gocha zrób test kiedy uważasz a ja trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& ale jak doczytałam do momentu, że ci się spóźnia to miałam nadzieje, że na następnej stronie będzie wynik ;-).
Sil to pewnie super uczucie. I jak pisała Ael rób filmik i się pochwal.

Witam dziewczyny... Ja juz po wizycie u gina... Zrobiła mi USG i powiedziała że ciaży brak a na okres sie nie zanosi... Mam zrobić badania prolaktyny i do niej wrócić aby zacząć leczenie... A więc zaprzestajemy staraniom... Teraz 29 dowiem sie wszystkiego... pozdrawiam

Nie wiem jak długo się staracie o dzidzie... ale przykro mi, że musicie zaprzestać starań.... Może podniosę Cię na duchu tym, że jeśli ja w sierpniu nie zaciążę, to też musimy zaprzestać staranek... tak więc nie będziesz jedyna

Ael a skąd wiesz, że to o Tobie ta czarownica?
Nie no, ja powiedziałam tak dlatego, że mnie tak naciskałyście i gie z tego było. Niech robi kiedy chce, Gocha i tak wie, że czekamy na jej fasolkę.
.

Bo ja wiem, wcześniej mnie tak nazywałaś :p

dzień 22:p czyli w sumie tak może być ...

Ael jak tam z remontem? płytki położone po weekendzie ?

Jak 22 to na testowanie poczekaj do przyszłego wtorku, będzie wtedy 30 dc i jak do tego czasu @ nie przyjdzie test zrób.
A płytki na ścianie są już, mamy już zrobiony sufit, położony taki baranek, najgorzej jest bo kibla brak.... Ale majster nas obiecał, że w sobotę wejdziemy pod własny prysznic :-D

Idę kobitki się położyć coś dziś nie za bardzo znów się czuje. Nic mi z jedzenia nie wchodzi normalnie tylko kaszki mleczne...ehh. Wczoraj z tego wszystkiego walnęłam sobie makijaż by chociaż myśli mi uciekły od tych dolegliwości, więc jak nie zapomnę pokażę zdjęcie później :p

reklama
Dziurka ale nasz Iwasek wpisuje zawsze date ewentualnego poczęcia a nie zrobienia testu, więc lipiec jak w morde strzelił :-D Ja też testowałam 15 czerwca a jestem majówką. :-)

Do góry