reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no niby taak ale jak ja sobie coś ubzduram to trudno mnie przekonać ;p już tyle testów zrobiłam w przeciągu ostatnich kilku miesięcy że nie wierze że akurat teraz się udało ;p
Wiem głupie myślenie ale cóż ;p;p
A z resztą nie mam testu w domu :) Także potrzymam Was jeszcze w niepewności :) Będę złą kobietą :D

Ostatnia edycja:
reklama
Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha Gocha !!

A ja mam zaparcia po tym sobotnim grillu , znacie jakieś tabletki może które powinny pomóc?

Ostatnia edycja:
Witam się z rana!
Czarownice zostawić Goche, będzie chciała to zrobi sama, bez nacisków;-P

Atanku dziękuję, mamy jeden plac zabaw, który Nivea wybuduje w naszym mieście. Jestem dumna z naszych mieszkańców bo w takiej Warszawie nie będzie żadnego, bo tam leniwe lenie mieszkaja;-P

No a teraz jest jeszcze jeden plac, tuż koło mojemu domu, oto link, jak któraś z Was będzie miała ochotę zagłosować to wdzięczna będę po grobową deskę. A i jeszcze jedno, na plac można oddawać głosy codziennie. Im więcej, tym lepiej.
http://www.100latnivea.pl/glosowanie/plac/1414

dziurka chętnie zagłosuję ale ... "Fatal error: Class 'Zend_Application' not found in /home/nivea-www/www/index.php on line 39" :p wyślij jeszcze raz link ;)

Gochaa rób test dziś! Ja robiłam w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki więc nawet nie miałam pewności czy się chociaż spóźni!!! Nawet zrobiłam 2 i jak wróciłam z pracy o 16 zrobiłam trzeci i też było wyraźnie widać II krechy!!!

Dziewczyny nie naciskajcie Gochy, bo nam ucieknie ! Niech robi kiedy chce ! ja nauczona już doświadczeniem, jak będziemy się starać to Figa w nos :-D nawet się nie dowiecie,że się staramy :-D i kiedy testujemy :-) bo byście Nas zjedli :-p pochwale się tylko wynikiem :-p ooo

:-)

reklama
Witam dziewczyny! Ale se pospałam!

Gocha
co za nowina!! Coś czuję że będziesz pierwszą lipcówką :-D Jak się zdecydujesz na test to dawaj znać bo my tu spragnione wiedzy i fasolek jesteśmy ;-)

Ciekawe co tam z Pok... Czy zafasolkowana czy nie...

Mijenka kiedyś też młoda fryzjerka robiła mi balejaż i wychodził jej pięknie! Później ona urodziła bliźniaki i poszła na macierzyński więc ja też do innej fryzjerki poszłam. Z tych blond pasemek takiego kurczaka żółtegomi zrobiła, ze az wstyd było się pokazać...

Ael ja do swojej fryzjerki chodzę raz czasem dwa razy do roku nie częściej. Ja zawszę hoduję włosy więc chodzę tylko a "odnawianie" fryzury (podcinanie i stopniowanie) A farbuje mnie zawsze mama. Sama mogę co najwyżej szansonetką się ufarbować.

Pyscek sama lepiej się nie farbuj, bo jak zmieniasz drastycznie klor to możesz niechcący dziury kolorowe zostawić. Najlepiej choć swojego chłopa poproś o pomoc, albo koleżankę. Ktoś inny lepiej widzi twój tył głowy :-D Ja jak miałam blond i robiłam na ciemny kolor to nawet moja mama fryzjerka zostawiła mi malutki biały punkcik pod włosami. To wcale nie takie proste, zwłaszcza jak masz długie włosy.

Oj Magda wredna... nawet pobawić się nie da...

Olcia Dziurka mi też wyskakuje taki sam błąd...

Ostatnia edycja:
Do góry