reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

O rany Ael, to miałaś niezłe emocje zafundowane.
Idę sobie odgrzać kapustki, chociaż od wczoraj nie jem na noc hehe, ale czekam na mojego aż wróci z pępkowego i zastanawiam się jaki przyjdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
ael ty to masz przezycia ja wyciagalam nogi by nie zmoknac a burza mnie gonila tramwajem jechalam a ona za mna biegla :-)

Uciekam dziewczyny,miałam zostać ale ta noga coś mi dokucza i nawet z lapkiem mi się siedzieć nie chce. Do jutra. Kolorowych snów...owocnych dla staraczek, spokojnych dla zaciążonych:**************

Atan jeszcze ci nie gratulowałam więc GRATULACJE!!

Tak czytam o tych waszych facetach i ze swojego się śmieje ;-) bo mam to samo! Tyle że mój (CAŁE SZCZĘŚCIE) jeśli powiem ze chce gdzieś iść czy po prostu posiedzieć pogadać to zawsze schodzi i nie robi problemów :-)

Moja fasolka chyba ma się dobrze, skurcze zniknęły i czuję się świetnie. Jedynie rano jak zjem śniadanie troszkę mnie mdli i mam taki apetyt ze szok!! :szok: jak tak dalej pójdzie to będę wielka jak beczka. Staram się jeść racjonalnie ale weź i weź jak żołądek do kręgosłupa się przykleja z głodu po pół godziny od posiłku :-D Staram się zapychać lekkimi daniami jak sałatki, warzywa czy owoce.
Rodzice (moi i męża) szaleją z radości! Moja mama dzwoni codziennie i wypytuje o samopoczucie. Teść chucha i dmucha nade mną jak nad jajkiem i we wszystkim chce mi pomagać! Teściowa też prze szczęśliwa! A mąż troszkę jeszcze zagubiony w tej całej sytuacji,ale też bardzo się cieszy!

Przesyłam też dla was kochane fluidki!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I głowa do góry! Ja zaszłam prawie po roku starań! Nie wolno tracić nadziei! Fasolka przyjdzie wtedy kiedy sama uzna za stosowne!

Wy mi nic nie gadajcie bo się okaże, że z domu bym wychodzić nie mogła by mieć jakiś normalny dzień! Ja wiedziałam, że ten piękny dzień nie może być aż taki spokojny! Dziś nawet nikogo nie przyjęto ani na naszą patologię ani na położniczy oddział, ludzi mało, spokój, siedzę sama w pokoju, nie zwracałam na to uwagi, ekscytowałam się tą burzą a tu takie coś!! No ja kufaaa dziękuję, no wielkie dzięki Panie Wszechmogący!!

Boże jutro mła rodzina przyjeżdża i szykuje mi się pogawędka z ordynatorem na temat mojej ukrytej choroby...będzie kurna ciekawie.... Ja chyba nie mogę mieć normalnego życia prawda?

Atan jakie 2 krechy ? czy mnie coś znowu ominęło.? :dry: he he za fluidki bardzo dziękuję i łapię garściami :-)
Ael ale takie normalne życie to nudne jest lepiej jak się coś dzieje ;-)

Ostatnia edycja:
dobranoc pyscku i zgredku :-) tobie rowniez spokojnej milej owocnej nocy :-)
klari ominelo cie :-) zdjecie jest na stronie 2155 a jak zareagowalam na bete to po 15:30 nie wiem ktora to strona była :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry