reklama
Hej dziewczyny u mnie @ brak jak nie przyjdzie dzisiaj to jutro testuję kurcze trochę się boję a ręce mi się trzęsą jakbym była na jakimś odwyku. No i proszę o &&&&&.
Właśnie stwierdziłam że rezygnuję ze starania rzucam te tabletki i inne pomoce najwyżej będziemy żyli bez dziecka
Właśnie stwierdziłam że rezygnuję ze starania rzucam te tabletki i inne pomoce najwyżej będziemy żyli bez dziecka
Ostatnia edycja:
Paluszek_
Fanka BB :)
Atan i jak tam u Ciebie? Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze Daj koniecznie znać
Beata Kochana trzymam kciuki tylko nie bardzo rozumiem ostatnie zdanie coś się stało? czemu nagle tyle pesymizmu? @ przyszła? Mam nadzieje ze jednak nie... I nie poddawaj się, nie wolno! PAtrzac na suwaczek staracie sie dopiero 4 miesiąc, to jeszcze nie jest dużo...Nie ma co się spinać, tutaj kilka dizewczyn stara sie ok roku kilka nawet i dwa lata...Trzeba mieć nadzieję, to niestety nie jest takie proste...Przyjmuje sie ze po roku starań można się zaczac martwic (co tez wcale nie jest jakims wyrokiem) Główka do góry i przytulać się ile wlezie, a maluszek pojawi się szybciej niż myslisz
Beata Kochana trzymam kciuki tylko nie bardzo rozumiem ostatnie zdanie coś się stało? czemu nagle tyle pesymizmu? @ przyszła? Mam nadzieje ze jednak nie... I nie poddawaj się, nie wolno! PAtrzac na suwaczek staracie sie dopiero 4 miesiąc, to jeszcze nie jest dużo...Nie ma co się spinać, tutaj kilka dizewczyn stara sie ok roku kilka nawet i dwa lata...Trzeba mieć nadzieję, to niestety nie jest takie proste...Przyjmuje sie ze po roku starań można się zaczac martwic (co tez wcale nie jest jakims wyrokiem) Główka do góry i przytulać się ile wlezie, a maluszek pojawi się szybciej niż myslisz
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Palusze i asiol juz jestem ciesze sie ze pytacie bo juz myslalam ze nikt nie jest ciekawy dostalam sie czekalam 2 godziny na poczekalni taka kolejka ale cuz lekarz powiedzial ze najpierw chce cycki badac no dobra to zbadal potem na fotel zbadal recznie i usg dopochwowym i cos fachowo powiedzial i ze to okres i rozleciala sie krew jak tak tam smyral... a tak tylko plamilo... kazal przyjsc za 2 tygodnie bo chce zobaczyc pencherzyki.... wiec zobaczymy .... boze szkoda bo ta kreska na tescie byla... powiedzial ze musial byc jakis blad w nim bo to niepowinno sie pojawic... a ja teraz nie wiem jak mam patrzec na dni plodne kiedy w koncu beda jak dostalam okres prawie 4 dni wczesniej?? cykl mi sie skrocil...na 26 dniowy... a nie 28 ..
Iwasku wpisz mi 3 cykl staran ;-)
claudusia śliczna ta twoja fasoleczka :-) gratuluję :-)
Iwasku wpisz mi 3 cykl staran ;-)
claudusia śliczna ta twoja fasoleczka :-) gratuluję :-)
Ostatnia edycja:
Witam kochane staraczki.dzisiaj termin@ i jak narazie susza..zobaczymy co to bedzie.jak na razie to te obiawy ktore opisywalam kilka dni temu wciaz nie ustapily nie wiem co mam o tym myslec.chociaz powiem wam ze mam jakies takie dziwne uczucie ze w koncu sie udalo albo to moze tylko nadzieja.co o tym myslicie?
Atan najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło. Przykro mi, że to nie fasolka ale główka do góry, przed Tobą kolejne dni przytulanek i oczywiście trzymam kciuki. A co do obliczenia kiedy owulka, może skoro tak Ci się w tym cyklu przestawiło to kup sobie testy owu i zacznij je robić tak jak jest wskazane na ulotce dla 26 dniowego cyklu i tak aż do skutku. Chyba, że mierzysz tempkę to pewnie na tej podstawie też możesz stwierdzić. Nie wiem czy to dobra rada, najlepiej będzie jak się wypowiedzą bardziej doświadczone laski, ale to taki pomysł jaki wpadł mi na świeżo do głowy ;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
mam testy wiec zrobie ... a jutro mam nadzieje ze nie bedzie za pozno ale pojde szukac i kupic termometr...boze ja niepamietalam ze ten brzuch tak potrafi bolec strasznie sie czuje a za 30 mminut do pracy wychodze...to bedzie ciężki dzien...
asiolek wlasnie zobaczylam ze ty starsz sie juz ponad dwa lata jak ty dajesz rade ?? boze ja sie zalamuje juz po 2cyklu staran... podziwiam cie za wytrzymalosc !!!
A wiecie co sie okazalo ze moj ginekolog zmienil godziny przyjmowania i dlatego udalo mi sie do niego dostac chcoc nie bylam 2 lata u niego ;-) bo ostatnio bylam u jakies kobiety sprawdzic jak to jest z kobieta a facetem ;-)
asiolek wlasnie zobaczylam ze ty starsz sie juz ponad dwa lata jak ty dajesz rade ?? boze ja sie zalamuje juz po 2cyklu staran... podziwiam cie za wytrzymalosc !!!
A wiecie co sie okazalo ze moj ginekolog zmienil godziny przyjmowania i dlatego udalo mi sie do niego dostac chcoc nie bylam 2 lata u niego ;-) bo ostatnio bylam u jakies kobiety sprawdzic jak to jest z kobieta a facetem ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
kurde pisalam i wszystko znikło ... pisalam ze jest bardzo duza szansa ze wyjda dwie kreski bo w dniu@ mozna robic o kazdej poze a nie z porannego moczu wiec jak cie kusi to zrob ale sie nie zalamoj bo moze wyjsc jedna a i tak bedziesz w ciazy bo moze byc zamale stezenie bhcg..
ale z tego wynika ze jeszcze w tym miesiacu zalapie sie na 2 owulacje bo pierwsza byla 6 maja a okolo 30 maja bedzie nastepna :-) tym sie pocieszam :-) ale brzuch wraz z żołądkiem boli tak promieniuje wry wlasnie se przypomnialam dlaczego bralam tabletki...
ale z tego wynika ze jeszcze w tym miesiacu zalapie sie na 2 owulacje bo pierwsza byla 6 maja a okolo 30 maja bedzie nastepna :-) tym sie pocieszam :-) ale brzuch wraz z żołądkiem boli tak promieniuje wry wlasnie se przypomnialam dlaczego bralam tabletki...
Ostatnia edycja:
Podziel się: