reklama
Atom- nie robili badania histopatologicznego!?!??!?!
robili ale nic ono nie pokazało tzn. na wynikach było brak konkretnej brzyczyny poronienia
Wiecie najdziwniejsze było to że mój organizm przez cały czas myślał że wszytko jest OK-ja nie plamiłam. Jednego dnia byłam u gina na badaniu i mnie zbadał i powiedział że wszystko jest w najlepszym porządku, macica się powiększa, wody płodowe są i to coraz więcej i wieczorem tego samego dnia poszłam prywatnie na USG genetyczne i tam dowiedziałam się że muszę natychmiast jechać do szpitala w którym spędziłam 3 dni. Ehhh masakra
Ostatnia edycja:
magenta :)
Fanka BB :)
a ja kazdej naszej przyszlej mamusi zycze zdrowka dla maluszka i dla was
pok kochana a ty jestes??? pamietasz kiedys pisalas ze moze masz problem z zagniezdzeniem sie zarodka a wiesz moze czym to moze byc spowodowane to zalezy od prolaktyny czy czegos innego???
pok kochana a ty jestes??? pamietasz kiedys pisalas ze moze masz problem z zagniezdzeniem sie zarodka a wiesz moze czym to moze byc spowodowane to zalezy od prolaktyny czy czegos innego???
M
mineralnakocica
Gość
Ojej to teraz kochana uważaj na siebie. i zrób bete i jak wzrośnie będzie wszytko ok napewno jest spokojnie
widzisz mnie hbs straszyli martwiłam się dziś gin skierował mnie na konkretne badania na wątrobe i jest wszystko wporządku więc nie warto sie stresować
widzisz mnie hbs straszyli martwiłam się dziś gin skierował mnie na konkretne badania na wątrobe i jest wszystko wporządku więc nie warto sie stresować
nie no staram się podchodzić racjonalnie do wszystkiego i wierze, mam nadzieje ze tym razem będzie wszystko OK. Ale też staram się podchodzić póki co bez zbędnej euforii aby było mi łatwiej jak (odpukać) sytuacja się powtórzy...
a ja kazdej naszej przyszlej mamusi zycze zdrowka dla maluszka i dla was
ja sobie tak tylko gdybalam, ze moze to jest problem, po tym jak mi te bladziochy wychodzily ale beta jednoznacznie rozwiala moje przypuszczenia.
mi przychodzi do glowy niski progesteron w II fazie jelsi chodzi o problemy z zganiezdzaniem, za cienkie endo. Jesli chodzi o prolaktyne to sie nie znam. Trzebaby pogooglowac, szczerze mowiac nie zglebialam jeszcze tego tematu.
M
mineralnakocica
Gość
Kobitki jest w stanie któraś z was mi odpowiedzieć na pytanie czy sprawdzania jak serduskzo bije serduszko maleństwa w pierwszym trymestrze jest niewskazane?
reklama
z tego co wiem to podczas każdego badania usg widać jak bije serce a jak wiadomo usg nie jest szkodliwe dla maleństwaKobitki jest w stanie któraś z was mi odpowiedzieć na pytanie czy sprawdzania jak serduskzo bije serduszko maleństwa w pierwszym trymestrze jest niewskazane?
Podziel się: