reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie no pewnie musisz isc sie przebadac bo ze zdrowiem nie ma zartow maluszek i mamusia musza byc zdrowe nie tylko maluszek mama tez musi o siebie zadbac

Iwasek...historia krótka jest przecudna...aż mi lepiej...i dzięki kochana za słowa otuchy;-)
Spadam do domku wypłakać się w poduchę :zawstydzona/y:

ja tez chwilowo spadam - muszę przygotować obiadek dla mężulka ale będę was podgląać :-)

Atom super gratuluję i trzymam kciuki zeby dzieciątko dobrze się rozwijało:)

Hera nie sumtkaj, albo jak chcesz to smutkaj! czasem to dobrze robi, ale wtedy koniecznie za kilka dni musi być full energii i wiary ze się uda:)Poza tym to jeszcze tak ostatecznie to nie wiadomo co się wydarzyło w tym cyklu wiec nosek do gory!

Ja mam też jakis taki dziwny stan...miałam się nieprzejmować pierwszymi miesiącami starań, minął dopiero pierwszy cykl którego nawet nie chciałam nazywac staraniami, a jednak jest mi przykro...nie jestem zdziwiona, nie jestem zawiedziona, wiem ze to dopiero początek itp w sumie nie mam doła tylko jest mi przykro...takie dziwne uczucie...

Witam Was dziewczyny. Piszę gdyż mam mały problem.
unhappy.gif
STaram się o bobasa juz ponad pół roku... I ciągle nic :(:(:(:( Miałam dośc nieregularne miesiączki ale moj gin je uregulował. Ostatni okres miałam 24 kwietnia.. Zanczy nawet to nie był okres tylko jakies plamienia 3 dniowe z odrobiną krwi.. Kochałam się w dniu owulacji jak i przed. Ogolnie co 2 dni sie kochamy.. I z 3 dni temu zauwazyłam takie coś zaschnięte w sutku:/ pierwszy raz takei cos miałam, znajoma powiedziala ze to prolaktyna pewnie zawodzi.....ALE wczoraj zaś zauważyłam bardzo gęsty biały śluz i było go bardzo dużo , też pierwszy raz takie coś mam.... a na wieczór straszny ból jajnika... Na test jeszcze za wcześnie.. w Pon i tak mam wizytę u ginekologa.. Ale się martwie czy coś ze mną jest nie tak....... CZy może wkoncu się udało i będzie ciąza... Co o tym myślicie??
embarrassed.gif

czyli teraz masz 20 dc? a teraz po uregulowaniu jak dlugie sa Twoje cykle?
Czy przed/po tej nivby miesiczce robilas test ciazowy?

bole jajnika w rozne dni cyklu moga sie zdarzac. zglos to lekarzowi jesli Cie niepokoi. Skad wiesz kiedy mialas owulacje?
sluz tez sie zmienia w ciagu cyklu i nie da sie nic powiedziec na jego podstawie w kwestii ciąży.

w zasadzie - jakie jest Twoje pytanie? :)

Mineralna, dziwny ten lekarz moim zdaniem. Co za różnica czy na usg włączy głośniki, czy nie? Ja słuchałam serduszka w 6 tygodniu i jakoś nic się nie stało... Ale może się mylę...

Atom Super :):)
Claudusia Super, teraz tylko powtórzyć i nie stresuj się babo!

reklama
Do góry