reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
nie no pewnie musisz isc sie przebadac bo ze zdrowiem nie ma zartow maluszek i mamusia musza byc zdrowe nie tylko maluszek mama tez musi o siebie zadbac

Iwasek...historia krótka jest przecudna...aż mi lepiej...i dzięki kochana za słowa otuchy;-)
Spadam do domku wypłakać się w poduchę :zawstydzona/y:

ja tez chwilowo spadam - muszę przygotować obiadek dla mężulka ale będę was podgląać :-)

Atom super gratuluję i trzymam kciuki zeby dzieciątko dobrze się rozwijało:)

Hera nie sumtkaj, albo jak chcesz to smutkaj! czasem to dobrze robi, ale wtedy koniecznie za kilka dni musi być full energii i wiary ze się uda:)Poza tym to jeszcze tak ostatecznie to nie wiadomo co się wydarzyło w tym cyklu wiec nosek do gory!

Ja mam też jakis taki dziwny stan...miałam się nieprzejmować pierwszymi miesiącami starań, minął dopiero pierwszy cykl którego nawet nie chciałam nazywac staraniami, a jednak jest mi przykro...nie jestem zdziwiona, nie jestem zawiedziona, wiem ze to dopiero początek itp w sumie nie mam doła tylko jest mi przykro...takie dziwne uczucie...

Witam Was dziewczyny. Piszę gdyż mam mały problem.
unhappy.gif
STaram się o bobasa juz ponad pół roku... I ciągle nic :(:(:(:( Miałam dośc nieregularne miesiączki ale moj gin je uregulował. Ostatni okres miałam 24 kwietnia.. Zanczy nawet to nie był okres tylko jakies plamienia 3 dniowe z odrobiną krwi.. Kochałam się w dniu owulacji jak i przed. Ogolnie co 2 dni sie kochamy.. I z 3 dni temu zauwazyłam takie coś zaschnięte w sutku:/ pierwszy raz takei cos miałam, znajoma powiedziala ze to prolaktyna pewnie zawodzi.....ALE wczoraj zaś zauważyłam bardzo gęsty biały śluz i było go bardzo dużo , też pierwszy raz takie coś mam.... a na wieczór straszny ból jajnika... Na test jeszcze za wcześnie.. w Pon i tak mam wizytę u ginekologa.. Ale się martwie czy coś ze mną jest nie tak....... CZy może wkoncu się udało i będzie ciąza... Co o tym myślicie??
embarrassed.gif

czyli teraz masz 20 dc? a teraz po uregulowaniu jak dlugie sa Twoje cykle?
Czy przed/po tej nivby miesiczce robilas test ciazowy?

bole jajnika w rozne dni cyklu moga sie zdarzac. zglos to lekarzowi jesli Cie niepokoi. Skad wiesz kiedy mialas owulacje?
sluz tez sie zmienia w ciagu cyklu i nie da sie nic powiedziec na jego podstawie w kwestii ciąży.

w zasadzie - jakie jest Twoje pytanie? :)

Mineralna, dziwny ten lekarz moim zdaniem. Co za różnica czy na usg włączy głośniki, czy nie? Ja słuchałam serduszka w 6 tygodniu i jakoś nic się nie stało... Ale może się mylę...

Atom Super :):)
Claudusia Super, teraz tylko powtórzyć i nie stresuj się babo!

reklama
Do góry