reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zestaw witaminek plus kw foliowy biore juz od 2 miesiecy :-) jak @ nie rzyjdzie to bede testowac 18-19.05 no zobaczymy, brzuch mnie wczoraj bolał jakoś dziwnie tak rwał troche i jajnik z którego chyba była owulka tez od wczoraj czuje...moze jednak jakas szansa jest...:confused:

Idę się rozerwać, skoro wszystko w porządku, przeciwwskazań nie ma, więc pójdziemy z moim na koncert Eneja :) Do usłyszenia jutro kochane i jeszcze raz dziękuję za wsparcie:)

Dagne graty! Z Wami dziewczyny nie da się nudzić :) Piszecie w zawrotnym tempie :) Jeszcze co prawda nie nadążam za wszystkimi wpisami, ale spokojnie spokojnie ogarne temat :)
Pok dzięki za wyczerpującą odpowiedź! Na 24 maja jestem umówiona do gina i mam nadzieję że da mi coś na uregulowanie cykli co mnie nie odciąga od próbowania i przytulanka z mężusiem :)

witam dziewczyny,

Dagne ale masz piękne dziecko, gratki!!!!
Iwasek super, teraz odetchniesz!
magii witam, nie trać nadzieji

magenta zrób ten drugi test co Ci został w domu, jest wielka szansa, że będą II, prooooszę (na jutro kupisz inny)

Ma_gdalena a Ty testa robiłaś?

Dagne gratuluję super dzidziusia :-) - fotki prześliczne

magii witamy na forum-jak @ przyjdzie (a życze aby nie przyszła) to idź może do gina na wyregulowanie okresu bo to podstawa do szybkiego zapłodnienia :tak:

Iwasku beta PIĘKNA i grtuluję !!! :tak:

magneta moim zdaniem to dobry znak z tym testem i pewnie jak powtórzysz to będą II kreski ( no bo kurcze komuś się już tak zdażyło że w miejscu na ciąże pojawia się kreska a w polu kontrolnym nie????)

monika bardzo dobrze że bierzesz kawas foliowy bo to podstawa !!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny z powrotem :-). Nie dam rady bez was strasznie się uzależniłam ;-)

No to ja już wszystko wiem co i jak. Kto to pisała i pisała to ta dziewczyna co wczoraj oberwała ode mnie.
Uważa ona przez to co przeczytała na bb, że ja próbuję skłócić Ł z rodzicami, że go nastawiam przeciwko nim, że go sobie ustawiam. Wkurza mnie coś takiego, że ktoś wchodzi na czyjeś konto czyta jego posty i to tak na wyrywki nie wiedząc jak na prawdę jest. Ja swojego chłopaka nie nastawiam przeciwko jego rodzicą tylko wkurza mnie to, że oni wszystko muszą wiedzieć, że jest na ich każde skinienie palca, że nie ma za bardzo swojego zdania. Ja chcę z nim być i chcę, żeby między nami wszystko było cacy. Nie staram się go ustawiać jak to ta dziewucha mówi. My mamy swój podział obowiązków ja robię jedno a on drugie. Na bb ie opisywałam wszystkiego dokładnie jak to jest między mną a Ł i dziwi mnie to, że osoby trzecie się nie dowiedzą dokładnie jak jest a wtrącają się w nasze życie.

Witam was z powrotem
biggrin.gif

Już mam wszystko pozałatwiane. A ta małpa niech sobie drukuje moje wpisy wcześniejsze które niby ma i niech pokazuje innym i pokaże jaka jest żałosna.
wink2.gif

A ja wracam do was z nowymi siłami na starania i z dobrym humorem.
No i wczoraj dostałam @ i kolejny cykl starań przed nami
wink2.gif
.
Widzę też, że mamy nowe staraczki WITAM WAS SERDECZNIE.

A i działo się coś ciekawego bo nie dam rady nadrobić :-p

Do góry