reklama
E
ela_86
Gość
lilou dla Ciebie wszystko :-)
ooo a ja jestem już "wdrożona" fajnie, bo nie lubiłam plakietki "początkująca":-)
ooo a ja jestem już "wdrożona" fajnie, bo nie lubiłam plakietki "początkująca":-)
EKstra że to poki co Wasza tylko wiadomosc i ze zostawiacie to na świeta. Ja chyba tez bym tak zrobila
A co do testowania to czekam do weekendu. To bedzie hmmm 32/33 dzien cyklu to chyba juz powinno byc wiarygodne co nie?
Jak myslicie?
A co do testowania to czekam do weekendu. To bedzie hmmm 32/33 dzien cyklu to chyba juz powinno byc wiarygodne co nie?
Jak myslicie?
E
ela_86
Gość
gdyby nie okoliczność świąt powiedzielibyśmy po lekarzu, ale tak to zrobimy im prezent :-)
chcę poprosić tatę, żeby odnowił łóżeczko, w którym najpierw spała moja siostra, a potem ja :-)
stoi gdzieś na strychu
chcę poprosić tatę, żeby odnowił łóżeczko, w którym najpierw spała moja siostra, a potem ja :-)
stoi gdzieś na strychu
lilou83
Fanka BB :)
Jak myslicie?
powinno wyjść,zależy ile bedziesz po terminie? wszystko zalezy od tego,kiedy dochodzi do zapłodnienia....bo jednym wychodzi przed terminem @ a innym kilka dni po...więc sprobować możesz .....a masz jakieś przeczucia?
idę sprzątać chatę,będę zaglądac :*
elka ja też bym poczekała do świąt- to taka okazja by się rodzinie pochwalić kiedy będziecie się łamać opłatkiem
malinowy_sen
Zaangażowana w BB
BigChild, testuj, ja bym nie wytrzymała !!
rodzicom i rodzince powiemy dopiero w święta
oooo będą mieli wspaniąły preznet
Choć mam nadzieje, że wiecej z nas taki preznet będzie mogła zrobić swoim rodzinkom
Tylko ze u mnie jest pod gorke a Wy poprostu postanawiacie byc w ciazy i w pierwszym cyklu bach!!!! I to mnie powoli dobija bo cos czuje ze tylko ja tu zostane bez fasolki....
Kochana nie jesteś sama, co powiesz na mój 41 cykl? Jak tak sobie myśle, że mogłam od razu zaciążyć to teraz bym już dziecko starsze prowadziła do przedszkola a młodsze uczyła mówić... i może czekała na następne...
Jak ja nie lubię takiej pogody... :-(
Ostatnia edycja:
E
ela_86
Gość
BigChild jest megacierpliwa :-) kurde, to zrób to dla nas, bo nie możemy się doczekać
reklama
Podziel się: