reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

katty - mi tez sie wydaje ze to spadek na @ ale w związku zastanawiam sie czy owulka nie była w 15dc, tam tez miałas skok temp. zaznoczony sluz był dla ciebie 100% płodny??

Dziś taka cisza bo wszytskie juz weekend czują i odpoczywaja :)
My sie jutro na sushi szykujemy, chcilismy zeby ktos do nas wpadl ze znajomych na to sushi a jutro wszysycy maja już jakies plany wiec chyba nie tylko u nas na bb wszysyc sa czyms zajeci :(

Co do sylewstra, planow brak ale chyba nic wiekszego nie planujemy. Ja planuje juz byc w ciazy wiec i tak wieksze alkocholowe imprezy odpadaja ;)

reklama
hej laseczki czy wy mi udzielicie odpowiedzi ....? czy ten przezroczysty sluz to jest przez cały okres dni płodnych czy tylko w dzień owulacji....????

Przez okres dni plodnych, ale nie sugerowalabym sie nim za bardzo, w zeszlym cyklu sluz ciagnal mi sie jak krowki ciagutki zrobilam test owulacyjny i nic, poszlam do ginki i nie mialam w ogole owulacji. wiec ze sluzem bym uwazala

Ostatnia edycja:
ja tak tylko z ciekawosci pytam ...dopiero od dwóch miesiecy sie staramy, ale jak czytam te wasze wpisy to mnie to pomalu zaczyna wciagac hehe

hehe robienie swoja droga... chodzi mi ote wszystkie testy ow. tempki., itp. nigdy nie myslalam ze bede miala zamiar obserwowac swój organizm... coraz bardziej jestem ciekawa jak to u mnie wyglada:)))

Ja nie mierze temperatury jeszcze, nie chce zwariowac, narazie mam monitoring, moze od przyszlego cyklu, zobacze co mi ginka powie, jak kaze znow przychodzic na usg to nie bede mierzyc nie ma sensu. Poza tym trzeba uwazac zeby nie zwariowac, znam pare osobiscie ktora tego nie wytrzymala, rozstali sie, bo bzykanie tylko w dni plodne nie mialo sensu, a w inne dni juz ja nie interesowalo

Uprzejmie uprasza się o zapoznanie się uczestniczek forum z Regulaminem forum dostępnym TUTAJ
oraz o przestrzeganie zasad regulaminu w pkt 3 :

Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

Do edycji posta służy opcja "Edytuj" znajdująca się pod napisanym postem.

reklama
Witam was dzisiaj porannie i trochę zasmucona właśnie dostałam @ więc anna_ możesz mnie już skreślić z listy na ten miesiąc pozdrawiam i trzymam kciuki za resztę kreseczek

nie skreślić tylko zapisać na kolejny termin:)
zawsze jest dół jak @ przychodzi,każda chce wtedy tym walnąć,a im bliżej owulki to znowu nadzieja...więc paulinka nie rezygnuj tylko na następny termin się zapisuj:) kiedy Ci wypada?

widzę,ze nikogo nie ma....więc spadam..

sol do czego ta uwaga? bo nie kumam?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry