reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry wszystkim!! Niestety nie mam dostępu do forum od kilku dni bo popsuł mi się laptop i jedyny mój kontakt ze światem internetowym to wtedy, kiedy jestem u teściów... |:( A więc szybko i na temat! Obawiam się, że z mojej fasolki nici... :( jak dotąd żadnych objawów a za 5 dni mam termin spodziewanej miesiączki. Cycki bolą jak zwykle przed okresem, jedyna niepokojąca oznaka to ból w dole brzucha już od wczoraj wieczora, który w ogóle nie ustępuje.Co o tym myślicie???

reklama
reklama
Aha, dzięki za szybką odpowiedź:) więc jeżeli teraz się nie udało, to lecę do apteki i kupuję wiesiołek:) czekam na @, a właściwie na jej brak:) zobaczymy 19. ok, ja lecę myć te okna no i pewnie jak co sobotę do chrześniaka męża pojedziemy:) przecudny prawie 2latek:) miłego dnia wszystkim:) powodzenia:)

jak Cie od kawy odrzucilo, to moze jednak @ nie bedzie :))) &&&&&&&&&&&&

tez bym poszła se do lasu moze namowie mojego m
a tak wogóle stosuje któras z wa stesty owu??

ja stosuje od roku. Wazne, zeby ne byly to testy z allegro, bo bardzo mieszane opinie na ich temat. Ja uzywalam najpierw domowego laboratorium ale tylko dwa cykle a od tamtej pory clearblue digital (nie trzeba kolorow odczytywac, wynik podawany jest na mini ekranie). Temperature mierze od 4 cykli i tez sie zawsze zgadzal pozywtyny wynik z temperatura. W poprzednim cyklu mialam skok temperatury, nie mialam pozytywnego testu owu i usg powteirdzilo brak owulacji w porzednim cyklu.
Ginekolog mnie ostrzegal, ze testy owu moga dawac falszywy wynik tak jak testy ciazowe. Moga dac wynik pozywtyny choc owu nie ma lub dac negatywny a owu jest. Przy stosowaniu testow owulacyjnych, jesli pokazuja owulacje a i tak przez ok pol roku wciaz nie udaje sie zajsc w ciaze nalezy zwrocic sie do lekarza.
Jakbys miala jeszcze jakies pytania, to sluze pomoca :)))

Do góry