reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

IWASEK doskonale Cię rozumiwm...o tym własnie mówię,ja też wczesniej twierdziłam,że małżęnstwo nigdy w życiu...a jednak poczułam to pragnienie i zostałam żoną...no i teraz chce mieć dziecko dla mojego męża... a wczesniej twierdziłam że może byc problem z tą decyzją i długo będę odwlekac...eh
ale dobrze że nam teraz tak dobrze i znalazłyśmy swoich rycerzy...

reklama
magneta święte słowa...przede wszystkim zaufanie i rozmowa bez tego związek nie istnieje...tak było i jest w zasadzie u moich rodziców...eh aż mi się przykro zrobiło...że tak sobie nie radzą...

Soglam staramy sie 7 cykl. W dzien kobiet po spóźnionej 3 dni @ i nadziei, zalało mnie więc teraz czekam na możliwość przytulasków ;-) i po 14 idę na podsumowanie badań .

I ja nam wszystkim zycze maluskow do szczescia... i tylko samych pozytywow w zyciu. mi juz nic wiecej nie bedzie brakowalo jak pojawi sie dzidzius. A pozniej chce otworzyc swoja firme tylko moj M uparl sie na nowy samochod w tym roku hihi i no coz trzeba najpierw mu ustapic haha z pieniedzmi

te czekanie po @ na dni plodne wylicznki obserwasje itp to masakra a po owulce do @ udalo sie i czekanie to juz wogole koszmar

Ostatnia edycja:
iwasek a robiłas jakis test w dniu @?? bo wiesz ostatnia@ tez mi się spozniła 4 dni i w 2 dniu spoznienia zrobiłam test i wyszła druga jasniutka kresenka ale to chyba pomyłka była...potem pomyslałam że to może ciąża biochemiczna i by się zgadzało...spozniona @,która nigdy się nie spozniała,mocne bóle i skurcze przez całą@,których nigdy nie było,mnóstwo skrzepów i mocna krew...
ale nawet nie szłam na betę ani nic....
powtórzyłam test po 2 dniach i była juz tylko I krecha,a potem dostałam ten @,krwotok jak kto woli....
magneta a ty dzisiaj masz owulacje tak?? działałas już?? będziesz działac?? czy masz zły suwaczek?? bo cos mówiłas ze juz po owu jestes??

Ostatnia edycja:
Soglam robiłam o 5 rano ;) oczywiście I i za chwilę popłynęłam. Mimo iż cały czas tłumaczyłam sobie za dostane i nie jestem w ciąży to tak mi sie zrobiło smutno ze posiedziałam troche w tej łazience. Niby człowiek się nie nastawia ale podświadomie pragnie.

Powtórzyłaś test????

reklama
Do góry