reklama
lillydelux
Fanka BB :)
A ja się tak zastanawiam z tym lekarzem, czy nie iść wcześniej, bo na czwartek jestem zarejestrowana na NFZ do kliniki leczenia niepłodności
. Chciałam to odwołać jak zobaczyłam dwie kreski, ale może jednak się wybrać?

Fluidki dla staraczek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
Mnie się tak brzuch wzdął, coś okropnego, czuje jak jelita sobie cyrk z brzucha mojego robią. Dziś nad ranem to tak mnie bolały te jelita i kłuł żołądek, że nawet po bokach nad biodrami bolało... Takie dziwne i dosyć nieprzyjemne uczucie wzdęcia, nie życzę żadnej z mamusiek świeżych ani starających się.

Mnie się tak brzuch wzdął, coś okropnego, czuje jak jelita sobie cyrk z brzucha mojego robią. Dziś nad ranem to tak mnie bolały te jelita i kłuł żołądek, że nawet po bokach nad biodrami bolało... Takie dziwne i dosyć nieprzyjemne uczucie wzdęcia, nie życzę żadnej z mamusiek świeżych ani starających się.
magenta :)
zgadzam sie strania powinny trwac pol roku najdluzej i koniec a nie tyle czasu juz mija mam nadzieje ze do lipca sierpnia juz maks cos wyjdzie a jak nie to chyba zaczne normalnie po scianach chodzic w marcu bede w polsce to pojde do ginia ale na monitoring to dopiero w lipcu chyba pojde bo na caly miesiac nie moge zostac w polsce a tu w szwecji nie znam dobrego ginia no i ceny tez maja za wizyty super...
ale wczoraj przy tym bolu owulacyjnym rozmawialam ze swoim giniem i sie smial ze zaliczam sie do osob ktore w malej ilosci odczowaja owulke az tak mocno i powiedzial ze jak sie kochalismy na czas to teraz sam relaks i teraz sobie odpoczywac i sie nie wysilac i nie stresowac nie myslec ale jak to zrobic
i mowi ze jezeli w pazdzierniku wyniki byly ok to chyba nic na przeszkodzie nie stoi i stwierdzil ze w marcu powinnam sie u niego pojawic z 2 krechami a nie z monitoringiem

magneta czyli lekarz zalecił w recpcie 2 krechy,więc będą...co się przejmujesz...
ja się po tej Pradze tak nachodziłam w sobotę i niedzielę ze teraz to bym tylko odpoczywała,a najlepsze jest to że pierwszy raz od chodzenia bolały mnie biodra...dobre co?? a po górach sporo chodze i regularnie trenuje siatę ae takich bóli to nie miałam...chyba wina butów...ale i tak było super....
ja się po tej Pradze tak nachodziłam w sobotę i niedzielę ze teraz to bym tylko odpoczywała,a najlepsze jest to że pierwszy raz od chodzenia bolały mnie biodra...dobre co?? a po górach sporo chodze i regularnie trenuje siatę ae takich bóli to nie miałam...chyba wina butów...ale i tak było super....
reklama
magenta :)
moj ginio jest kochany czlowiek
:-) jesli mozna tak o lekarzu mowic hihi recepta super jak wydzie hihi
Podziel się: