reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

NO niestety tak jest ze jak zaciaza to nas opuszczaja, serio bylo tu tyle staraczek, a teraz sa brzuchatkami i nie ma z nimi kontaktu od miesiecy Głupio tak.
A u mnie nie ma nowych objawow. Wszystko ok jest! Aha mniej mi sie spac chce ekstra! Jestem bardziej energiczna i zywiolowa.
I ta pogoda.... Nastraja mnie pozytywnie!

reklama
Witam dziewczyny :)
Big, ja się czuję bardzo dobrze :-) objawów oprócz cycuchów nie mam żadnych, podbrzusze coraz mniej, coraz słabiej i coraz rzadziej boli, także jest dobrze:) ale trochę poczytałam i te bóle ponoć normalne, także się nie martwię :) a jak u Ciebie było z podbrzuszem? bolało?
dzisiaj po spacerku poszłam do apteki i kupiłam sobie falvit mama :) i właśnie wzięłam pierwszą tabletkę. I teraz pytanko do naszych zafasolkowanych, czy Wy bierzecie jakieś tego typu witaminki?

Ostatnia edycja:
Magenta, oby oby :-D

Cel gina był taki, ze mam brać lutkę od 22dc. Tak późno,zeby wrazie przesunięcia owulki lutka jej nie zablokowała. W przypadku 28dniowych cykli brałabym ją do samej @. Więc do tej pory wszytsko jasne, tylko nie bardzo wiem jak się zachować kiedy owulka ma tak długi poślizg... Kompletnie zapomniałam zapytać, a i on zapomniał bo umawialiśmy się co do lutki na pierwszej wizycie a na kolejnych już o niczym taki nie było mowy. (tylko była wzmianka o sprawdzeniu śluzu przed wzięciem) Mówił też że mam po braniu lutki sprawdzić testem czy nie jestem w ciąży, bo jak cos koniecznie muszę brać dalej.

Oj... tak wsparcie dziewczyn by się przydało... fluidki, kciuki itp...

Mnie tez tak bolalo, nadal czasem cos pobolewa.
Wiesz co mi gin nie pozwolil na poczatku jesc witamin, kazal podwojny kwas foliowy i dopiero na nastepnej wizycie polecil witaminy, femibion natal 1.

oj fluidki i kciuki by sie przydaly... ciesze sie ze nasze zafasolkowane dobrze sie czuja i u nich wszystko dobrze:-D a ja w marcu bede w polsce na tydzie i akurat na @ no chyba ze sie udalo i jej nie dostane a chcialam na monitoring isc a tu dupa

dziewczynki a mialyscie moze po owulce po bolach jajnikow takie jak by dziwne klocia albo skurcze ale w samym srodku podbrzusza?? i to tak dosc intensywne?? bo ja wczoraj tak mialam i to bylo mega dziwne moze to od olejku z wiesiolka??

czesc dziewczynki słonecznie
ja tu się weekendowałam w Pradze a tu dziewczyny rozpoczęły juz wysyp marcowy...wspaniale
Lilly i Juliette ogromne gratulacje, mam nadzieję ze w piątek do was dołącze:)
pozdrawiam słonecznie i poniedziałkowo
trzymam mocno kciuki za testujące w tym tygodniu...:)

Mi gin przepisała kwas foliowy Acidum folicum richter 5mg tylko zapomniała mi powiedzieć jak go brać ale na ulotce sie doczytałam że 2razy dziennie w rownych odstepach wiec tak go biore i poza tym nic innego nie łykam :) czuje się świetnie, zero objawów.... czasami mnie zaboli podbrzusze ale to normalne, cycki bolą już mniej... zwykle tylko wieczorem :)

reklama
Do góry